Vase wc

Romstal va prezinta o serie de vase WC de-a dreptul minunate, care uimesc printr-o eleganta desavarsita. Aceste piese absolut chic se incadreaza in orice stil de design reusind sa se intrepatrunda cu celelalte piese din baie fara nici cel mai mic efort.
 
Gasiti vase WC caracterizate de continuitate si sensibilitate, rezultatul final al unui echilibru meticulos intre trecut, recuperarea motivelor clasice si viitorul foarte apropiat. De asemenea in magazinul nostru online puteti gasi pe langa vas toaleta si rezervoare sau capace wc in diverse modele si la preturi pe care nu le puteti rata. Intra in acest magazin online si profita de oferte zilnice!
Este vorba despre obiecte sanitare ceramice create pentru a defini o baie cu stil plina de farmec si prospetime. Alegand sa montati un vas WC suspendat in baia dumneavoastra veti reusi sa mentineti o coerenta perfecta a stilului de-a lungul anilor. De asemenea, aici gasiti vase WC cu montare pe pardoseala cu sau fara rezervor.
 
Profitati de bogatia materialelor, liniile sofisticate si finisajele perfecte ale acestor tipuri de vase WC care va permit crearea unei varietati de solutii si amenajarea baii cu o atmosfera rara si exclusiva, in care materialele ceramice pretioase sunt personajele principale.