Vase wc suspendate

SET VAS WC MIRA + REZERVOR INCASTRAT SERIO, ALB

SET VAS WC MIRA + REZERVOR INCASTRAT SERIO, ALB

 • Disponibil la cerere in 60 zile

530.00 LEI / buc
 • Pachet
  PROMO
SET VAS WC MIRA + REZERVOR INCASTRAT SERIO, CROM

SET VAS WC MIRA + REZERVOR INCASTRAT SERIO, CROM

 • Disponibil la cerere in 60 zile

540.00 LEI / buc
 • Pachet
  PROMO
VAS WC SUSPENDAT, IDEAL STANDARD CONNECT, L.36.5xA.54cm

VAS WC SUSPENDAT, IDEAL STANDARD CONNECT, L.36.5xA.54cm

 • In stoc

488.99 LEI (-4%)

465.00 LEI / buc
 • -4 %

VAS WC SUSPENDAT GEBERIT ICON SQUARE, FARA RAMA, A.54 CM

 • Disponibil la cerere in 31 zile
 • Transport gratuit

1,550.00 LEI / buc

Vino la Romstal și studiază minunatele vase wc supendate din diferite colecții de la Villeroy & Boch, Ceramica Globo, Geberit, Cersanit, Franke si multe altele! Vei fi uimit de design-ul surprinzător de proaspăt, dar și de tehnologiile implementate care le fac uimitor de practice. Odată descoperit, vasul wc suspendat îți dovedește valoarea excelentă pentru banii pe care îi vei investi. Iar prețurile sunt cu adevărat excelente în magazinul nostru online.

Vasul wc suspendat este ceea ce necesită o baie modernă! Plecăm de la aspectul perfect care-l face potrivit pentru orice baie, dar punem accent pe caracteristicile sale practice. Vei fi uimit cât de bine se comportă grație tehnologiilor moderne de tip DirectFlush. Vasul suspendat fără margini utilizează acest pas tehnologic pentru o igienă optimă.

Vasul WC suspendat se montează pe perete făcând mult mai facilă curățarea zonelor din apropiere. Pentru un design atrăgător și de durată al băii dumneavoastră alegeți un vas wc suspendat. Acest tip de wc poate fi încorporat cu ușurință în orice baie aducând instantaneu un plus de eficiență grație celor mai moderne caracteristici implementate de recunoscutii producători.

Tehnologiile și caracteristicile lor inovatoare stabilesc noi criterii de referință în ceea ce privește igiena, eficiența curățării, performanțele de spălare și consumul de apă. O investiție utilă pentru portofel și pentru mediul înconjurător.