Aer conditionat

UNITATE EXTERNA MONOSPLIT, CU INVERTER, ME MUZ-DM25, 9000 BTU, R410A, CLS A+/A+

UNITATE EXTERNA MONOSPLIT, CU INVERTER, ME MUZ-DM25, 9000 BTU, R410A, CLS A+/A+

  • In stoc
  • Transport gratuit

1,050.00 LEI (-4%)

1,000.00 LEI / BUC
  • -4 %

Aparate de aer conditionat inverter monosplit & multisplit

Capacitate aer conditionat: 9000 btu, 12000 btu,18000 btu sau 240000 btu

Aerul conditionat nu mai este de acum un lux gratie ofertelor disponibile in toate magazinele Romstal dar si online, pe romstal.ro! Toti romanii isi pot monta rapid, cu ajutorul unui kit de instalare, un sistem de climatizare care sa le faca vara cat mai placuta.

Rolul lor este de a reduce temperaturile de la interior, iar aceste dispozitive se achita cu succes de aceasta sarcina, asigurand aerul rece necesar printr-o singura apasare de buton. Indiferent ca va doriti un aparat de aer conditionat de 9000 btu pentru o camera de mici dimensiuni, sau unul de 12000 btu sau 18000 btu, pentru incaperi cu suprafete mai generoase, acestea sunt capabile sa aduca aerul racoros pe care il doriti fara niciun efort.

Achizitionand un aparat de aer conditionat veti obtine confortul mult visat, scapand de toropeala verii. Aparatele noastre de aer conditionat functioneaza fluid si silentios, asigurandu-va linistea si confortul dorit. Acest lucru este posibil deoarece nu veti mai deschide ferestrele pentru a racori locuinta permitand, in acest mod, eventualilor poluatori fonici sa patrunda la interior. Asadar, confortul nu se refera numai la racorirea aerului ci si la izolarea fonica a casei.

Avantajele aerului conditionat nu se opresc doar la confortul obtinut doar prin utilizarea simpla obtinuta prin apasarea unui buton ON de la telecomanda. Acest aparat, care ne ajuta sa mentinem clima potrivita la interior, este capabil sa regleze umiditatea aerului, inlaturand un eventual disconfort provocat de aerul prea umed si prea cald dintr-o camera. De asemenea, la avantaje poate fi trecut si faptul ca acest aparat poate fi utilizat si iarna, incalzind camera in caz de nevoie.

De asemenea, el asigura izolarea locuintei de insecte si alergeni, deoarece nu vom mai deschide ferestrele in timpul cand temperaturile sunt prea mari. Daca aveti grija sa curatati frecvent filtrul aparatului de aer conditionat pentru a nu se impregna cu impuritati sau alte microorganisme periculoase pentru sanatate, veti putea fi siguri ca beneficiati de un aer rece si curat oricand vi-l doriti.

Unde este recomandat sa montam aerul conditionat

Pentru a fi siguri ca aparatul de aer conditionat functioneaza la parametrii normali ne vom asigura ca acesta sa fie montat in cel mai bun loc cu putinta. Amplasarea unitatii in interiorul locuintei este foarte importanta pentru a obtine exacr fluxul de aer rece dorit, capabil sa raceasca fiecare camera intr-un mod corespunzator.

Aparatul de aer conditionat este format din doua unitati, cea interioara si cea exterioara. Ele sunt conectate intre ele printr-un traseu frigorific vidat in prealabil. In ceea ce priveste pozitionarea unitatii interne aceasta trebuie sa fie montata la o inaltime optima pentru a putea raci camera cat de rapid cu putinta. Specialistii recomandata montajul la o distanta mica fata de tavan (5-10 cm). Aparatul de aer conditionat nu va fi niciodata indreptat catre utilizatori deoarece poate provoca alergii, raceli sau disconfort (dureri de cap).

Pentru a obtine o temperatura constanta in intreaga casa se recomanda instalarea unui aparat in fiecare camera a locuintei. Daca ati crezut ca instalarea unui aparat cu o capacitate foarte mare pentru intreaga locuinta este suficient trebuie sa stiti ca acest lucru nu este valabil deoarece aerul rece emis de aparat va raci diferentiat fiecare loc, intr-un mod incorect si total neregulat.

Unitatea externa se va amplasa pe peretii exterior ai cladirii, in apropierea ferestrelor pentru a facilita accesul in cazul unor interventii neprevazute.

Alegerea aparatului de aer conditionat potrivit este dictata in primul rand de marimea camerei ce urmeaza a-l gazdui. Locul prioritar in care se monteaza aparatul este livingul, dar si dormitoarele beneficiaza des de o climatizare asigurata de aparatele de aer conditionat. Amplasarea lui in bucatarie sau baie se va face la distanta de alte aparaturi electrice sau electrocasnice, pentru a nu fi afectate de fluxul de aer sau de eventualele scurgeri.