Centrale electrice

Aici, la Romstal, ne mandrim cu produsele eco pe care le comercializam. O categorie cu produse prietenoase cu mediul inconjurator este si aceasta de fata, in care gasiti centrale electrice de ultima generatie care va vor asigura caldura fara a mai utiliza niciun fel de resurse fosile. De acum nu mai ai nevoie de gaz metan sau de lemn pentru a asigura confortul locuintei.
 
Centralele electrice sunt disponibile in mai multe variante de putere, nu au nevoie de o autorizatie sau conectare la o retea de gaze, fiind usor de montat si gata de lucru intr-un timp record. Acum nu va trebui sa-ti mai faci griji pentru ce fel de tevi va trebuie sau cosul de fum potrivit deoarece o centrala electrica nu are nevoie de acestea in lipsa gazelor reziduale.
 
Deoarece acest tip de centrale nu are nevoie de combustibil pentru a produce caldura, ele nu vor avea pierderi de energie. Acest lucru se traduce printr-o eficienta mult marita in comparatie cu cea a centralelor termice pe gaz.
 
Un alt avantaj al centralelor electrice este ca sunt foarte silentioase. Odata montate ele se vor mula perfect pe perete datorita designului compact si dimensiunilor reduse, fiind aproape invizibile. Ele nu vor avea nevoie de service periodic pentru a functiona in parametri precum centralele pe gaz metan.
 
Centralele electrice au avantajul ca pot fi folosite impreuna cu surse de energie nepoluante, care furnizeaza energie gratuita. În acest fel ne asiguram ca vom avea un cosum redus si costuri foarte mici pentru factura la electricitate, concomitent cu obtinerea confortul necesar desfasurarii tuturor activitatiilor cotidiene.