Termostate cronotermostate

TERMOSTAT PROGRAMABIL CONTROLAT PRIN INTERNET, SIEMENS RDS10 WIRELESS, LCD, CU WI-FI

TERMOSTAT PROGRAMABIL CONTROLAT PRIN INTERNET, SIEMENS RDS10 WIRELESS, LCD, CU WI-FI

  • Disponibil la cerere in 22 zile
  • Transport gratuit

1,050.00 LEI / buc
TERMOSTAT SIEMENS, RDH100RF WIRELESS, LCD

TERMOSTAT SIEMENS, RDH100RF WIRELESS, LCD

  • Disponibil la cerere in 22 zile

380.00 LEI / buc
TERMOSTAT PROGRAMABIL SIEMENS, RDJ100RF /SET WIRELESS, LCD

TERMOSTAT PROGRAMABIL SIEMENS, RDJ100RF /SET WIRELESS, LCD

  • Disponibil la cerere in 22 zile

429.99 LEI / buc

Utilitatea unui termostat

Termostatul de ambianta sau cronotermostatul modifica automat temperatura din locuinta in functie de programul prestabilit. Aceste produse iti permit sa faci economii substantiale odata implementat in sistemul de incalzire.

Cu un simplu telefon inteligent sau laptop și acces la internet este foarte ușor și la îndemână să verificăm sau să ajustăm climatul ambiental din locuința noastră. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaște și putem modifica parametrii de funcționare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Cronotermostatul este esențial pentru eficiența energetică foarte ridicată a locuinței, contribuind la o diminuare majora a consumului de energie. Pentru persoanele active, care nu au timp la dispoziție, cronotermostatul este opțiunea cea mai bună pentru a se asigura că nu se utilizează un consum inutil și pentru a beneficia de confortul termic ideal.

Cum alegi termostatul/cronotermostatul potrivit

O centrala termica este incompleta fara montarea unui sistem de monitorizare a temperaturii. In functie de tipul de incalzire ales, exista numeroase modele de termostate ambientale sau cronotermostate care iti pot oferi diverse tipuri de control: manual, automat sau de la distanta. Trebuie sa alegi termostatul potrivit in functie de preferintele tale. Vrei unul care poate fi controlat de la distanta sau iti e suficient unul manual? Bugetul este cel care dicteaza. Indiferenr de optiune termostatul de ambianta sau cronotermostatul tine sub control temperatura din locuinta in functie de programul sau setarile prestabilite. Acest produs iti permite sa faci economii substantiale odata implementat in sistemul de incalzire.

Daca alegi un termostat integrat cu un sistem inteligent de control, cu un simplu smartphone sau laptop si acces la internet, este foarte usor si la indemana sa verifici sau sa ajustezi climatul ambiental din locuinta.

Avantajele termostatelor wireless

Termostatul programabil sau cronotermostatul este esential pentru eficienta energetica foarte ridicata a locuintei, contribuind la o diminuare majora a consumului de energie. Cronotermostatul utilizeaza controlere, iar in locuinta beneficiezi de confortul termic ideal, fara a consuma energie inutil. Cu ajutorul unui cronotermostat si a anumitor aplicatii, poti sa integrezi sistemul de incalzire intr-un sistem automatizat inteligent, parte a unui proiect de tip smart-home.

In acest magazin online gasesti o gama larga de termostate ambientale si cronotermostate la cele mai bune oferte si cele mai competitive preturi de pe piata.