Convectoare electrice

CONVECTOR ELECTRIC DE PODEA TESY CN 03 MIS F, 2000W

CONVECTOR ELECTRIC DE PODEA TESY CN 03 MIS F, 2000W

  • Stoc momentan epuizat

(1)

270.00 LEI / BUC
CONVECTOR ELECTRIC DE PODEA TESY CN 03 MIS F, 2500W

CONVECTOR ELECTRIC DE PODEA TESY CN 03 MIS F, 2500W

  • Stoc momentan epuizat

290.00 LEI / BUC

Alegerea unei solutii potrivite de incalzire este extrem de importanta pentru a obtine confortul dorit la costuri de achizitie si utilizare cat mai mici. Daca pentru o locuinta in care se sta permanent in toate camerele poate fi mai rentabila o centrala termica, intr-o casa sau birou in care ai nevoie de o incalzire rapida, in anumite incaperi, o solutie potrivita poate fi un radiator sau un convector. Avantajele unui convector electric sunt spatiul mic ocupat, posibilitatea de montare pe perete si incalzirea rapida a aerului.

Un convector electric vine ca o alternativa flexibila la radiatoare, oferind, in acelasi timp, o serie intreaga de beneficii utilizatorului precum protectie antiinghet, termostat de protectie la supraincalzire, functionare silentioasa, putere pentru a mentine o temperatura constanta pe toata suprafata si instalare rapida, fara nevoia de a utiliza echipamente suplimentare. Mai mult decat atat, un convector electric de podea poate dispune de roti care sa permita usor mutarea dintr-un spatiu in altul simplu si rapid.

Utilizarea unui convector este mult mai avantajoasa si din punctul de vedere al costurilor, deoarece poate fi mai eficient decat o centrala termica sau un radiator traditional, oferind in acelasi timp un ambient placut si controlat in locuinta. Folosirea convectoarelor iti permite controlul mai eficient al sistemului de incalzire la nivelul fiecarei incaperi.

In magazinul nostru gasesti o gama variata de convectoare electrice, ideale pentru incalzirea rapida si sigura a unei locuinte, birou sau spatiu comecial.