VICTRON SMARTSOLAR CONTROLER + INCARCATOR BATERII MPPT MAX 150V 85A

Adauga un review

3,800.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Controler cu incarcator de baterii MPPT.
Controlerul limiteaza rata de curent electric, previne supraincarcarea si protejeaza impotriva supratensiunilor ce pot duce la scaderea duratei de viata a bateriei.In cazul unui cer innorat,atunci cand intensitatea luminii se schimba in mod continuu,un controler MPPT ultra-rapid va imbunatati recolta de energie cu pana la 30%.
Caracteristici controler:
- Protectie la temperaturi ridicate si protectie la supra-sarcina
- Compenseaza modul de incarcare conform temperaturii
- Algoritm de incarcare programabil
- Fara ventilator de racire, cu o eficienta maxima de 98%

Ce înseamnă MPPT?

MPPT este abrevierea de la Maximum Power Point Traking. Controllerul MPPT Blue Solar are rolul de a face analiza tensiunii produse de panoul fotovoltaic și face comparația cu tensiunea acumulatorului. Astfel se determină care este puterea optimă necesară pentru funcționarea bateriei. Cu cât bateria este mai descărcată, cu atât regulatorul MPPT introduce o putere mai mare. Controller-ul MPPT are și rolul de a stoca energia generată în plus, asigurănd perfomanțe mult mai mari pentru sistemul de panouri fotovoltaice.

Cum se realizează optimizarea?

Optimizarea înseamnă conversia curentului furnizat de panourile fotovoltaice în curent alternativ în anumiți parametri doriți, de 12V, 24V sau 48V. Controller-ul va face această transformare automat, asigurând încărcarea bateriei cu puterea necesară. Controller-ul Blue Solar are capacitatea de a furniza până la 150V și 85A, acoperind astfel fără probleme orice valoare este necesară pentru încărcarea bateriei.

Avantajele controller-ului Blue Solar

 • Funcționează cu algoritm flexibil
 • Randament de până la 97%
 • Prelungește durata de viață a bateriei
 • Nu blochează încărcarea
 • Nu irosește energia primită și stochează surplusul de energie

Controllerul Blue Solar se folsește în cadrul sistemelor electrice off-grid, adică sisteme care nu sunt conectate la rețeaua publică de electricitate. În acest fel putem obține mai multă independență din punct de vedere energetic, costuri mult mai reduse și 0 emisii poluante.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP MPPT
MODEL 150/75
TENSIUNE BATERIE 12/24/48 V
CURENT NOMINAL DE INCARCARE 85 A
PUTERE MAXIMA LA 12V [W] 1200
PUTERE MAXIMA LA 24V [W] 2400
PUTERE MAXIMA LA 48V [W] 4900
RANDAMENT MAXIM 98 %
CURENT CONSUMAT 10 MA
COMPENSARE LA TEMP. [mV] -16
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] +60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -30
UMIDITATE 95 (FARA CONDENSARE)
BORNE BATERIE [mm2] 35
BORNE PV [mm2] 35
INALTIME [MM] 216 MM
LATIME [MM] 295 MM
LUNGIME [MM] 103 MM
GREUTATE 4.5 KG
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri