VICTRON SMARTSOLAR CONTROLER + INCARCATOR BATERII MPPT MAX 150V 100A

Adauga un review

4,300.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Controler cu incarcator de baterii MPPT.
Controlerul limiteaza rata de curent electric, previne supraincarcarea si protejeaza impotriva supratensiunilor ce pot duce la scaderea duratei de viata a bateriei.In cazul unui cer innorat,atunci cand intensitatea luminii se schimba in mod continuu,un controler MPPT ultra-rapid va imbunatati recolta de energie cu pana la 30%.
Caracteristici controler:
- Protectie la temperaturi ridicate si protectie la supra-sarcina
- Compenseaza modul de incarcare conform temperaturii
- Algoritm de incarcare programabil
- Fara ventilator de racire, cu o eficienta maxima de 98%

Maximum Power Point Tracking (MPPT) înseamnă determinarea punctului maxim de putere și reprezintă metoda cea mai bună și cea mai eficientă pentru a obține maximul de putere la încărcarea acumulatorilor cu energia furnizată de panourile solare. Controlerul MPPT de la SWITCH SOLAR oferă un randament foarte ridicat, de 98%, în privința conversiei energiei solare în curent electric. Controlerul are rolul de a proteja sistemul și aparatele electrocasnice de supraîncărcare, asigurând funcționarea optimă a acestora.

Regulatorul MPPT analizează în permanență nivelul puterii furnizate de panourile fotovolatice și optimizează această putere atunci când o transmite către acumulatori. În acest fel se obține un randament ridicat în permanență și este asigurată încărcarea bateriilor cu necesarul de putere în momentul respectiv. Avantajele unui regulator MPPT sunt foarte importante atâ în perioada verii, cât și iarna.

Vara cu cat temperatura crește, voltajul scade. La temperaturi caniculare ne putem afla în situația în care nu va exista suficientă tensiune pentru a putea încărca acumulatorii. Aici intervine regulatorul MPPT pentru a analiza și a determina punctul maxim de putere ce poate fi obținut de la panouri și furnizat mai departe pentru încărcarea acumulatorilor.

Iarna la temperaturi scazute se petrece fenomenul invers, iar voltajul crește. În această perioadă se obține o eficiență mult mai bună la încărcarea acumulatorilor cuprinsă între 20 și 45%. Astfel, deoarece ziua este mai scurtă putem beneficia de suficientă putere și pentru perioada nopții prin utilizarea regulatorului MPPT.

Prin folosirea unui sistem fotovoltaic off-grid sau on-grid vom beneficia de energie gratuită care nu produce nici un fel de emisii poluante. Este o modalitate foarte economică și ușor de implementat pentru a produce energie într-un mod sustenabil, care ne asigură mai multă independență.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP MPPT
MODEL 150/100
TENSIUNE BATERIE 12/24/48 V
CURENT NOMINAL DE INCARCARE 100 A
PUTERE MAXIMA LA 12V [W] 1450
PUTERE MAXIMA LA 24V [W] 2900
PUTERE MAXIMA LA 48V [W] 5800
RANDAMENT MAXIM 98 %
CURENT CONSUMAT 10 MA
COMPENSARE LA TEMP. [mV] -16
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -30
UMIDITATE 95 (FARA CONDENSARE)
BORNE BATERIE [mm2] 35
BORNE PV [mm2] 35
INALTIME [MM] 216 MM
LATIME [MM] 295 MM
LUNGIME [MM] 103 MM
GREUTATE 4.5 KG
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri