Ventiloconvector Rhoss, Yardy Ev3, MXT55 5.49 kW

Vezi review-uri

 • Cod produs: 81CH7048
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: RHOSS S.P.A.

2,300.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 15.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cumpara Ventiloconvector Rhoss, Yardy Ev3, MXT55 5.49 kW din categoria Aer conditionat si climatizare - Climatizare - Ventiloconvectoare - Ventiloconvectoare pardosela / perete. Livrare Gratuita!

Vă doriți să locuiți în cele mai bune condiții având parte de răcoare în timpul verii și de căldură iarna? Este momentul să optați pentru un ventiloconvector! Acesta este un aparat care funcționează simplu, absorbind aerul din cameră sau din exteriorul acesteia, cu ajutorul ventilatorului încorporat, trecându-l, dupa ce a fost mai întâi filtrat, prin schimbătorul de căldura încorporat. Este modul prin care se obține aerul cald sau, dupa nevoie, rece, care va aduce atmosfera dorită în încăperea dotată cu ventiloconvector.

Utilizarea acestuit tip de produs pentru încălzirea sau răcirea încăperilor se va dovedi mult mai avantajoasă decât instalarea unui aparat de aer condiționat și a caloriferelor. Ventiloconvectorul, spre desoebire de aceste elemente, este ideal pentru că nu se limitează doar la una dintre funcții, încălzire sau răcire, ci le acoperă pe ambele. El aduce mai mult confort la un preț evident mai avantajos.

Controlul și reglajul termic în cazul ventiloconvectorului pot fi făcute cu ușurință, garantând eficiență sporită. Prin intermediul ventiloconvectorului se obține o temperatură ambientală uniformă, datorită principiului de funcționare, prin care aerul din încăpere este înlocuit cu aer cald sau rece. Acest lucru asigură un consum redus de energie. Ventiloconvectorul nu presupune pierderi termice, cum este cazul radiatoarelor. Energia pe care o primește este convertită direct în căldura care este distribuită prin ventilarea frontală a aerului.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri