VENTILATOR PERETE, GRILA, IN 15/6 A, D.150mm, 340 mc/h

Vezi review-uri

 • Cod produs: 81VE1703
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: EP SPA

420.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 1.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Ventilator axial pentru extractia aerului viciat din incaperi.
Performantele acestor echipamente sunt in conformitate cu standardul european UNI 10531, respectand nivelurile de zgomot prevazute de UNI EN ISO 3741.
Este prevazut cu LED pentru semnalizarea regimului de functinare.
Se pot monta pe perete, pe panouri sau in tavane, cu evacuare directa
a aerului sau prin intermediul tubulaturii

Locuințele tind să acumuleze umezeală, care poate produce efecte negative precum mucegai și igrasie. Odată apărute, acestea devin foarte greu de combătut, iar în timp pot cauza neplăceri sănătății noastre.

Pentru a evita apariția mucegaiului este necesar să utilizați ventilatoare speciale care elimină aerul alterat din încăpere. Ventilatorul de la O.ERRE este ideal pentru asigurarea unui aer mai curat și mai proaspăt oriunde în casa dvs.

Ventilatorul este conceput pentru a permite montarea acestuia în perete, pe fereastră sau în plafon. În funcție de preferințele personale, stilul încăperii sau funcționalitate puteți opta unde anume doriți să fie instalat. Extracția aerului din interior se poate realiza fie direct spre exterior, fie prin intermediul unei conducte. Astfel nu veți întâmpina vreo problemă atunci când urmează să îl amplasați. Puteți alege cel mai convenabil loc pentru a permite funcționarea acestuia.

Designul este special creat pentru a se integra oriunde îl instalați. Este prevăzut cu grilaj rezistent, care permite o eficiență sporită a extracției aerului și care asigură discreția aparatului. Astfel va putea fi montat cu ușurință în orice încăpere. Baia, bucătăria, holurile nu vor mai fi expuse riscului igrasiei, iar dvs veți putea respira un aer mai curat și sănătos.

Alte caracteristici ale ventilatorului sunt nivelul scăzut de zgomot pe care îl produce și semnalizare cu LED pentru a indica funcționalitatea acestuia. Aceste standarde sunt în conformitate cu prevederile europene în vigoare. Ventilatorul se instalează cu ușurință și funcționează pentru temperaturi ambientale până în 45C. Aerul din încăpere este extras cu ajutorul motorului axial, lăsând în urmă un aer purificat și curat. Veți simți beneficiile acestuia, mai ales dacă nu dispuneți de camere cu aerisire. Aburul din baie sau bucătărie nu va mai crea probleme, iar dvs veți avea pereți mai curați și mai igienici cu ventilatorul axial de la O.ERRE.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL IN 15/6 A
DEBIT MAXIM [M3H] 340
PRESIUNE MAXIMA [PA] 62
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 33 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IPX 4
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 42.2 DB(A)
DIAMETRU RACORD 150 MM
LUNGIME [MM] 210 MM
LATIME [MM] 210 MM
ADANCIME [MM] 66 MM
MASA [KG] 0.9
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri