VENTILATOR AXIAL EVACUARE, GRILA PATRATA CU PLASA, VENTS 150 D, D.150mm, 292mc/h

Adauga un review

 • Cod produs: 81VA0013
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: JULIEN STILE

125.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii.
Carcasa si rotorul sunt confectionate din material plastic ABS de inalta calitate, rezistent la ultraviolete. Design-ul inovator implementat sporeste eficienta si durata de viata a ventilatorului. Panoul frontal ultra slim ( 6.5mm) ofera un aspect estectic modern.
Motorul fiabil cu consum redus de energie este conceput sa functioneze continuu, echipat cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.
Se poate monta direct in conducta rigida, iar atunci cand este cazul si in conducata flexibila, imbinarea se va face prin intermediul unui inel de strangere si fixarea corpului cu suruburi autofiletante. Este ideal pentru montajul in tavan.
Prevazut cu plasa pentru insecte.
Controlul si automatizare nu sunt incluse

Ventilația reprezintă un mod excelent pentru a beneficia de aer proaspăt în interiorul încăperilor. Cu ajutorul ventilatorului axial VENTS 150D de la JULIEN STILE ne putem bucura de aer curat, fără alergeni, în orice moment. Acesta este simplu de montat și de utilizat, putând să funcționeze neîntrerupt.

Uitați de mucegai și igrasia persistentă de pe pereți! Ventilatorul axial este perfect pentru a elimina aerul viciat din încăperile greu de aerisit și nu numai. Numai prin ventilația regulată putem preveni formarea mucegaiului pe pereți, iar aerisirea nu este suficientă de foarte multe ori, cu precădere în camerele unde se formează mult abur. Baia sau bucătăria sunt predispuse la igrasie, mai ales dacă sunt izolate termic. Mucegaiul este foarte dificil de îndepărtat odată apărut, iar fără ventilație adecvată acesta va reveni de fiecare dată.

Elimină praful și alergenii în mod sănătos! Simpla aerisire prin deschiderea ferestrei nu este foarte eficientă în ceea ce privește eliminarea prafului din înterior. Ventilatorul ne ajută să scoatem praful treptat, oferindu-ne un mediu mult mai propice. Aerul devine mai respirabil și mai sănătos, fiind perfect pentru copii sau persoanele care suferă de alergii sau probleme respiratorii.

Eficiență ridicată și consum mic de energie! Ventilatorul este dotat cu un motor special care îi permite să funcționeze non-stop fără să se încingă sau să consume prea multă energie. Astfel, nu trebuie să ne îngrijorăm în privința funcționării acestuia. Motorul este foarte fiabil și nu necesită nici un fel de întreținere.

Montare rapidă și ușor de realizat Locul optim pentru instalarea ventilatorului este tavanul. În acest fel aerul viciat este înlocuit cu aer proaspăt mult mai eficient. Montarea se poate face direct în conducta rigidă, sau, dacă este cazul, în cea flexibilă. Odată instalat ne putem bucura de beneficiile aerului proaspăt în permanență!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VENTS 150 D
DEBIT MAXIM [M3H] 292
PRESIUNE MAXIMA [PA] 86
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 24 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP34
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 38 DB(A)
DIAMETRU RACORD 150 MM
LUNGIME TOTALA [mm] 132
LATIME [MM] 205 MM
MASA [KG] 0.92
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri