VENTILATOR AXIAL EVACUARE, GRILA PATRATA CU PLASA SI TIMER, VENTS 125 DT, D.125mm, 180mc/h

Adauga un review

  • Cod produs: 81VA0011
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: JULIEN STILE

140.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Ventilator axial pentru extractia aerului din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii.
Carcasa si rotorul sunt confectionate din material plastic ABS de inalta calitate, rezistent la ultraviolete. Design-ul inovator implementat sporeste eficienta si durata de viata a ventilatorului. Panoul frontal ultra slim ( 6.5mm) ofera un aspect estectic modern.
Motorul fiabil cu consum redus de energie este conceput sa functioneze continuu, echipat cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.
Se poate monta direct in conducta rigida, iar atunci cand este cazul si in conducata flexibila, imbinarea se va face prin intermediul unui inel de strangere si fixarea corpului cu suruburi autofiletante. Este ideal pentru montajul in tavan.
Prevazut cu plasa pentru insecte si temporizator reglabil de la 2 pana la 30 min.
Controlul si automatizare nu sunt incluse

ventilator axial

VENTILATOR AXIAL EVACUARE, GRILA PATRATA, ABS, PLASA, TIMER, D.125mm, 180mc/h

Încăperile unde apar frecvent umezeala și aburul, precum băile și bucătăriile, au nevoie de ventilație specială. În caz contrar există un risc foarte crescut pentru acumularea igrasiei și mucegaiului, ce ne pot afecta sănătatea.

Cu ajutorul ventilatorului axial puteți preveni apariția sporilor de mucegai pentru a avea un mediu curat și uscat. Ventilatorul extrage aerul din încăpere, lăsând un climat mult mai potrivit și mai sănătos pentru a ne asigura că, în timp, nu ne va cauza neplăceri. Aerul din casă îl respirăm zi de zi, de aceea este foarte important să avem grijă la riscurile la care ne expunem pe noi și  familia noastră dacă nu luăm minime măsuri de prevenție.

Cu ajutorul ventilatorului axial putem fi siguri că nu vom suferi de nesuferitul mucegai și igrasie. Odată apărute, acestea dispar cu greutate, trebuind să curățați întruna, de multe ori fără vreun efect vizibil. Chiar dacă folosiți produse de curățenie speciale, atâta timp căt ventilația din încăpere nu se face corespunzător, mucegaiul tinde să reapară. Astfel pot apare efecte nefaste asupra sistemului respirator.

Nu poate fi neglijat nici aspectul estetic al pereților. Igrasia arată foarte neplăcut, se curăță cu dificultate și nu poate fi acoperită în totalitate cu vopsea. Pereții arată pătați, neîngrijiți și murdari. În special în baie, această problemă este foarte serioasă. Din cauza aburului abundant care se crează în timpul dușului, sporii de mucegai ajung cu ușurință în căile noastre respiratorii. În timp, imunitatea noastră scade și pot apare alte afecțiuni mai serioase, mai ales în cazul copiilor. Protejați familia dvs de astm și alte boli respiratorii, prin achiziția ventilatorului.

De asemenea, puteți evita foarte simplu deteriorarea pereților prin intermediul ventilatorului axial. Foarte accesibil și simplu de folosit, acesta va face o diferență considerabilă în camerele predispuse la umezeală accentuată. Acesta funcționează prin simpla apăsare a unui întrerupător de fiecare dată când considerați că este necesar. Ventilatorul este rezistent și special conceput pentru a fi montat și amplasat în plafon, unde nu incomodează cu nimic, fiind discret și eficient. Consumă foarte puțină energie, fiind o investiție rentabilă care adduce multe beneficii pentru dvs și casa dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VENTS 125 DT
DEBIT MAXIM [M3H] 180
PRESIUNE MAXIMA [PA] 55
PUTERE ELECTRICA ABSORBITA [W] 16 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP34
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 35 DB(A)
DIAMETRU RACORD 125 MM
LUNGIME TOTALA [mm] 114
LATIME [MM] 150 MM
MASA [KG] 0.74
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri