VAS WC SUSPENDAT CUBITO PURE L.36.5XA.54CM

Adauga un review

 • Cod produs: 80RC0800
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: ROCA

650.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
 • Garantie 120 luni
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un vas wc cu amplasare suspendata, avand evacuarea fluxului orizontala. Este livrat fara capac si fara rezervor de spalare vas wc

Cubito Pure de la Jika este un vas WC cu amplasare suspendata, avand evacuarea fluxului orizontala. Se incadreaza perfect intr-o baie moderna, eleganta si rafinata, datorita design-ului deosebit care se caracterizeaza prin simplitate si functionalitate.
 • Montaj: perete
 • Material: ceramica
 • Finisaj: lucios
 • Forma: rectangulara
 • Rezervor: ascuns
 • Distanta intre prinderi: 180 mm
 • Lungime: 365 mm
 • Latime: 540 mm
 • Inaltime: 430 mm
 • Masa: 25,7 kg.

 

Top 5 caracteristici

Design compact pentru utilizarea eficienta a spatiului 

Eleganta si functionalitate. Asa se poate descrie vasul WC Cubito Pure de la Jika. Este solutia ideala pentru baile moderne, chiar si pentru cele foarte mici, cum sunt cele din apartamentele de bloc. Prin design-ul compact, cu rezervor ascuns si sistemul de prindere de perete, fara picior, vasul WC Cubito Pure ocupa spatiu foarte putin, facilitandu-ti confortul, relaxarea si starea de bine.
 
 

Mecanism dual de tras apa

Vasul WC Cubito Pure de la Jika are un mecanism dual pentru tragerea apei. Astfel, economisesti apa. Practic, poti alege intre un volum de 3 litri sau de 4,5 litri. 
 
 

Total Clean si Antibak, sistem de curatare eficienta

Vasul WC Cubito Pure de la Jika are doua sisteme prin care curatarea este eficienta dupa fiecare folosire. Este vorba despre Total Clean si Antibak. Primul dintre ele se refera la faptul ca pe marginile Cubito Pure sunt canale special concepute pentru ca jetul de apa sa clateasca perfect vasul. Apoi, Antibak previne depunerea murdariei, pentru ca inelul interior al vasului si scurgerile sunt vitrate.  
 

Total Clean si Antibak, sistem de curatare eficienta

Vasul WC Cubito Pure de la Jika are doua sisteme prin care curatarea este eficienta dupa fiecare folosire. Este vorba despre Total Clean si Antibak. Primul dintre ele se refera la faptul ca pe marginile Cubito Pure sunt canale special concepute pentru ca jetul de apa sa clateasca perfect vasul. Apoi, Antibak previne depunerea murdariei, pentru ca inelul interior al vasului si scurgerile sunt vitrate.  
 

Rezervor montat in perete

Un alt avantaj pe care ti-l ofera vasul WC suspendat Cubito Pure este ca rezervorul nu este la vedere, ci se monteaza in perete. Astfel, il poti alege pentru orice tip de baie, fie ca este o toaleta de serviciu sau pentru intreaga familie. 
 

Cele mai frecvente 3 intrebari

Care este durata de viata a vasul WC Cubito Pure?

Daca urmezi intocmai recomandarile producatorilor in ceea ce priveste utilizarea si intretinerea vasului WC suspendat Cubito Pure de la Jika, produsul va fi functional foarte mult timp. Este realizat din materiale foarte rezistente si are o garantie de 10 ani. 
 

Cum poate fi conectat vasul WC Cubito Pure la sistemul de alimentare cu apa?

Iesirea Vario permite conectarea vasului WC suspendat Cubito Pure de la Jika pe orizontala, verticala si oblica. 

Este montarea vasului WC suspendat Cubito Pure dificila?

Ca orice vas WC suspendat, montajul presupune fixarea rezervorului in perete. Operatiunea nu este una usoara, de aceea ai nevoie de un specialist in domeniu, ca sa fii sigur ca serviciile sunt de calitate. In plus, este indicat ca in dreptul vasului sa lasi o usita de vizitare, pentru ca in cazul unei situatii neprevazute sa nu fii nevoit sa spargi peretele.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP VAS WC SUSPENDAT
BRAND JIKA
SERIE CUBITO PURE
MODEL SUSPENDAT
MONTAJ PERETE
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA RECTANGULARA
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 180
LUNGIME [MM] 365
LATIME [MM] 540
INALTIME [MM] 430
MASA [KG] 25,7
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri