VAS EXPANSIUNE PT HIDROFOR, VERTICAL, REFLEX DE, 10 BAR, 8L

Adauga un review

210.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vas de expansiune cu diafragma utilizat in sisteme de stingere a incendiilor, sisteme de apa de serviciu, incalziri in pardoseala si sisteme geotermale.
Diafragma este fabricate conform DIN EN 13831.
Partile care vin in contact cu apa sunt protejate la coroziune.
Presiune presetata la 4 bar.
Vasul are certificare conform cu Directiva pentru Echipament sub Presiune 97/23/EC

vase de expansiune

Vase de expansiune pentru functionare in instalatii de incalzire si racire.

Gama exstinsa de capacitati de la 8 la 1000 L cu diafragma conform Din En-13831. Un singur produs, functionalitati multiple, pentru instalatii cu pana la 50% cantitate antigel in instalatie Certificat CE. Livrare rapida pentru 95% din cereri printr-o ama de stoc cu cele mai cerute capacitati de la 25 la 140 L Produs made in Germany. Sistem revolutionar pt. compensarea fluctuatiilor de volum, solutie benefica pentru instalatiile in care este obligatoriu antigelul. Produs certificat, care se vinde pe piata Europeana este realizat din materie prima verificata,certificata si constanta din punct de vedere al calitatii pentru a satisface cerinte multiple. Astfel aceste produse reusesc sa obtina o rezistenta sporita in timp iar achizitia unui vas de expansiune Reflex este garantia alegerii unui produs creat pentru piata exigenta din Germania.

Furnizorul Reflex are in gama 2 modele de vase de expansiune, un model cu diafragma si un model cu membrana interschimbabila.

Modelele de vase cu diafragma sunt: N,NG,F,C, S,DD,DE,DC,HW (cu mentiunea ca doar la unele modele, mai ales la cele de capacitate mare, diafragma este interschimbabila)
Modelele de vase cu membrana interschimbabila sunt : G, V si DT

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND REFLEX
MODEL DE 8
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 70
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10
RACORD [TOLI] 3/4
INALTIME [MM] 316
DIAMETRU [MM] 206
MASA [KG] 1.7
CULOARE ALBASTRU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri