VARIATOR ROTATIV MATIX DIN PVC, 1MODUL, 100-500W 220V, ALB

Adauga un review

  • -54 %
  • Cod produs: 55IV0005
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: BTICINO

84.89 LEI (Reducere 54.06%)

39.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

În funcție de momentul zilei sau de dispoziția pe care o avem, putem apela la un dispozitiv care să confere mai multă sau mai puțină luminozitate în încăpere. Variatorul rotativ din gama MATIX este foarte simplu de instalat și de utilizat, acesta poate schimba intensitatea luminii astfel încât să dispuneți de tot confortul vizual de care aveți nevoie.

Dispozitivul are încorporat un buton rotativ prin care se poate manevra luminozitatea. Cu ajutorul acestuia puteți ajusta foarte simplu cât de puternică doriți să fie lumina.

De multe ori dorim ca lumina din încăpere să nu aibe luminozitatea maximă. Atunci când tocmai ne-am trezit din somn, spre exemplu, este foarte neplăcut să ne ajustăm ochii la lumina mult prea puternică. Astfel apare o durere ascuțită până ce ne acomodăm. Cu ajutorul variatorului, aveți posibiliatea de ajustare a luminii în funcție de necesitățile de moment.

Un alt motiv pentru a utiliza un astfel de dispozitiv este consumul mai redus de electricitate. Nu este nevoie să folosiți randamentul maxim al corpurilor de iluminat atunci când nu este nevoie. Astfel economisiți și beneficiați de tot confortul vizual fără nici un rabat la calitate. Consum redus, emisii poluante reduse, deci un mediu mai sănătos.

Variatorul este simplu de folosit. Tot ce trebuie să faceți este să rotiți butonul cu care este prevăzut, iar lumina din încăpere va fi ajustată în conformitate cu cerințele dvs. Poate fi întrebuințat cu succes cu becuri sau alte dispozitive de iluminat economice, ceea ce asigură un consum și mai redus. Variatorul este foarte accesibil pentru oricine și asigură o funcționare ireproșabilă a iluminatului.

Puteți crea atmosfere festive sau romantice cu ajutorul acestuia. Este sigur de utilizat și va conferi lumina perfectă pentru orice ocazie. Astfel puteți dispune de efecte deosebite prin intermediul luminii, conferind încăperilor mai multă personalitate.

Răsfățați-vă ochii, în timp ce utilizați rațional sursele de iluminat, cu ajutorul variatorului din gama MATIX!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri