UNITATE EXTERNA POMPA DE CALDURA ECODAN POWER INVERTER 8KW 230V

Adauga un review

10,099.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 36 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

©
Pompa de caldura aer-apa tip split, reversibila cu functie de incalzire, racire si preparare .
Deoarece pompa de caldura este in sistemul splitat, adica intre interior si exterior sunt tevi de cupru prin care circula agent frigorific, nu apa, se reduce riscul inghetarii agentului termic daca nu este antigel sau cantitatea de antigel este redusa.
Pompa de caldura foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa) care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire / racire.
Consumul de energie este redus datorita compresorului power inverter cu turatie variabila.

Puteti opta pentru pompa de caldura aer-apa tip split, formata dintr-o unitate exterioara si una interioara Ecodan Power Inverter de 8kW.  Acest cuplu se ocupa de incalzire, racire si preparare apa calda menajera. Consumul de energie este redus datorita compresorului power inverter cu turatie variabila.

Deoarece pompa de caldura este in sistemul splitat, adica intre interior si exterior sunt tevi de cupru prin care circula agent frigorific, nu apa, se reduce riscul inghetarii agentului termic daca nu este antigel sau cantitatea de antigel este redusa. Datorita tehnologiei Mitsubishi, domeniul de functionare al pompei este garantat si la temperaturi scazute.

Pompa de caldura Mitsubishi Electric produce cu o capacitate de doar un kilowatt de energie electrica, de patru ori mai multa energie pentru incalzire, pentru ca aproximativ 75% din energia necesara este extrasa din aerul inconjurator. Alegeti o pompa de caldura pentru ca au o eficienta energetica mai mare decat a sistemelor de ardere traditionale. De asemenea, acestea nu emit dioxid de carbon la locul de instalare. Folositi energia termica gratuita prezenta in aer in cantitati nelimitate.

Sistemele de pompe de caldura Ecodan garanteaza performante energetice ridicate datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura. Puteti obtine temperatura dorita indiferent daca folositi sisteme de incalzire in pardoseala, in pereti, ventiloconvectoare sau radiatoare.

Alegand Ecodan veti avea costuri reduse substantial pentru o putere termica mult mai mare decat cea produsa de sursele de caldura care functioneaza electric.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND MITSUBISHI ELECTRIC
TIP AER - APA
MODEL PUHZ-SW75VA
PUTERE TERMICA INCALZIRE LA A+7/W35 [KW] 8.0
PUTERE TERMICA INC. A2/W35 [KW] 7.5
COP A7/W35 4,0
COP A2/W35 3.4
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX [KW] 7,2
EER A35/W7 2,70
TEMPERATURA SURSA [°C] -20 - +46
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 35
TEMP MAX AG TERM INC [°C] 60
TEMP MIN AG TERM RACIRE [°C] 5
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 58
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
AGENT FRIGORIFIC R410A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 4,8
RACORD PE PARTEA DE GAZ [mm] 9,52
RACORD PE PARTEA DE LICHID [mm] 15,68
INALTIME [MM] 1020
LATIME [MM] 1050
ADANCIME [MM] 480
MASA [KG] 92
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri