UNITATE EXTERNA POMPA DE CALDURA ECODAN POWER INVERTER 8KW 230V

(1) Vezi review-uri

10,300.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Comanda la furnizor
 • Garantie 36 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 40.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare in max. 142 zile

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

©
Pompa de caldura aer-apa tip split, reversibila cu functie de incalzire, racire si preparare .
Deoarece pompa de caldura este in sistemul splitat, adica intre interior si exterior sunt tevi de cupru prin care circula agent frigorific, nu apa, se reduce riscul inghetarii agentului termic daca nu este antigel sau cantitatea de antigel este redusa.
Pompa de caldura foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa) care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire / racire.
Consumul de energie este redus datorita compresorului power inverter cu turatie variabila.

Argumente principale:

 • Mitsubishi Power Inverter poate asigura 3 functii: incalzire, racire si preparare apa calda pentru consum
 • Model de tip split ce nu prezinta risc de inghet (necesita unitate externa + unitate interna)
 • Functionare in regim de incalzire pana la -20°C
 • Temperatura maxima a agentului termic de 60°C
 • Alimentare monofazata (230V)
 • Garantie integrala 3 ani
 • Compresor inverter tip Mitsubishi Scroll (R410A)
 • Unitatea externa este preincarcata cu freon pentru distante de pana la 10m
 • Usor de instalat, spatiu redus, contructie compacta
 • Eficienta ridicata datorita componentelor performante, clasa energetica A++
Pompa de caldura Mitsubishi Power Inverter este o pompa de caldura aerotermala de tip aer-apa ce utilizeaza energia din aer pentru a produce agent termic pentru incalzire, racire si preparare apa calda de consum. Mai bine de 75% de energia produsa este preluata gratuit, din natura.
 
Utilizand o pompa de caldura vei avea urmatoarele beneficii:
 • costuri reduse de exploatare pe durata de viata: costurile de incalzire sunt mult mai mici fata de o centrala electrica sau un cazan pe peleti/lemn
 • siguranta in exploatare: nu ai nevoie de cos de fum sau bransament de gaz
 • solutie compacta ce indeplineste toate functiie necesare casei
 • confort superior: spre deosebire de centralele pe lemn/peleti, nu mai trebuie sa incarci sau sa cureti suplimentar echipamentul
 • protejeaza mediu inconjurator: utilizezi o sursa regenerabila de energie si reduci emisiile de CO2
Unitatea externa tip Mitsubishi Power Inverter de 8kW trebuie sa fie completate de o unitate interna de tip Hydrobox ce contine schimbatorul de caldura freon-apa, pompa de circulatie, rezistenta electrica de rezerva, vas de expansiune, supapa de siguranta, precum si automatizarea pompei de caldura FTC. De asemenea, unitatile externa pot fi completate de o unitate interna de tip Hydrotank ce contine, in plus, vana cu trei cai, senzor de boiler si rezervor de acumulare apa calda menajera. Combinand unitatea externa cu una dintre cele doua unitati interne, pompa de caldura devine foarte usor de instalat.
 
 

Telecomanda inclusa in unitatea interna a pompei de caldura poate fi utilizata pe post de termostat si montata pana la 500m distanta de aparat, ea permitand urmatoarele functii:
 • controlul a doua zone de temperatura
 • monitorizarea consumului si productiei de energiei
 • program de functionare
 • controlul unei surse auxiliare
 • functie anti-legionella
 • functie uscare sapa
 • vizualizarea erorilor si istoricului de erori

Temperatura agentului termic pe tur poate fi controlata in functie de temperatura exterioara prin intermediul curbei de compensare crescand astfel eficienta energetica a sistemului. In plus, prin activarea functiei auto adaptive, temperatura agentului termic pe tur se mentine la valori minime in functie de temperatura exterioara si cea interioara. Astfel, cu fiecare grad castigat obtinem o imbunatatire a eficientei 2%.

La unitatea interna se poate lega o telecomanda cu fir (vezi AICI produsul) sau wireless (senzor 81ME8014+ termostat ambianta 81ME8015) care sa masoare temperatura din interiorul incaperilor si sa controleze pompa de caldura in consecinta. In plus, pentru a activa functia auto adaptiva se pot adauga senzorii de tur si retur (vezi AICI produsul). De asemenea, pentru a prepara apa calda menajera intr-un boiler cu serpentina marita va fi necesar un senzor de boiler conectat la unitatea interna.

La unitatea interna a pompei de caldura se poate conecta un modul WI-FI ce permite controlul si monitorizarea pompei de caldura de la distanta prin telefon, tableta sau laptop prin intermediul aplicatiei MELCloud. Aceasta aplicatie este gratuita si permite monitorizarea functionarii, a consumului si productiei de energie, precum si controlul parametrilor de la distanta. (vezi AICI modul WI-FI)

Pompa de caldura poate gestiona doua zone de temperatura asigurand astfel confortul interior.

Pe placa electronica a unitatii interne se poate monta un SD card (inclus in pachet) care inregistreaza istoricul de functionare al pompei de caldura. Astfel, mentenanta pompei de caldura se face rapid si usor.

 
 
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Vezi mai mult

Specificatii tehnice

BRAND MITSUBISHI ELECTRIC
TIP AER - APA
MODEL PUHZ-SW75VA
PUTERE TERMICA INCALZIRE LA A+7/W35 [KW] 8.0
PUTERE TERMICA INC. A2/W35 [KW] 7.5
COP A7/W35 4,0
COP A2/W35 4.4
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX [KW] 6.6
EER A35/W7 2.82
TEMPERATURA SURSA [°C] -20 - +46
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 60
TEMP MAX AG TERM INC [°C] 60
TEMP MIN AG TERM RACIRE [°C] 5
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 58
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
AGENT FRIGORIFIC R410A
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 4,8
RACORD PE PARTEA DE GAZ [mm] 9,52
RACORD PE PARTEA DE LICHID [mm] 15,68
INALTIME [MM] 1020
LATIME [MM] 1050
ADANCIME [MM] 480
MASA [KG] 92
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review