Tuburi, racorduri flexibile inox

Tuburile si racordurile flexibile de inox sunt folosite pentru intubarea cosurilor de fum existente sau pentru racordarea unei surse de incalzire la cosul de fum. Alegand cosurile de fum din inox pentru evacuarea gazelor arse veti beneficia de o lucrare sigura.

Cosul de fum realizat tuburi/racorduri flexibile din inoxsunt de tip dublu perete. Aceasta presupune o structura cu pereti dubli, format din doua tuburi concentrice cu strat izolator intre ele. Cosurile de fum din tuburi de inox cu dublu perete pot fi utilizate pentru agregate de incalzire ce functioneaza pe combustibil gazos, lichid sau solid, atat in interiorul constructiilor cat si in exteriorul lor. Datorita preciziei fabricatiei aceste elemente au greutate si volum reduse putand fi montate cu usurinta. Inoxul are o rezistenta crescuta la umiditate si coroziune chimica ridicata.

Tuburile sunt disponibile cu diverse diametre pentru a se potrivi perfect fiecarui proiect in parte. Atentie, in niciun caz diametrul cosului de fum sa nu fie mai mic decat diametrul de iesire din centrala! Ai o oferta de pret imbatabila doar pe romstal.ro!