TUB PE PT. IRIGATII D.16, COLAC L=30M

Adauga un review

185.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava flexibila SUPER FUNNY actioneaza ca un furtun de extensie intre conducta de apa si aspersor.
Caracteristici:
- asigura o instalare usoara
- protejeaza capetele de pulverizare, rotarele si tevile impotriva deteriorarii atunci cand sunt traversate de vehicule

Sistemele de irigații sunt necesare pentru asigurarea aportului necesar de apă terenurilor, grădinilor și spațiilor verzi. În special în perioada secetoasă a anului, plantele au foarte mult de suferit. Acestea sunt afectate de lipsa hidratării corespunzătoare, fiind necesar să apelați la sistemele de irigare.

Pentru terenurile vaste aveți nevoie de furtunuri de legătură suficient de lungi. Țeava flexibilă SUPER FUNNY de la TORO este perfectă pentru a face conexiunea între conducta de apă și aspersor. Având o lungime de 30 de metri, veți putea pune în funcțiune sistemul cu mare ușurință, chiar dacă terenul este de dimensiuni mari.

Țeava este confecționată din polietilenă, ceea ce îi conferă rezistență superioară la contactul cu mediul exterior. Aceasta are proprietatea de a fi flexibilă și foarte simplu de instalat. Nu va reprezenta o problemă calitatea terenului, dacă este denivelat sau nu, dacă este bolovănos, plan sau în pantă, sistemul de irigare va funcționa ireproșabil cu ajutorul acestei țevi speciale.

Cu ajutorul acestei țevi va fi mult mai facil să ajungeți în puncte dispersate și să puteți asigura irigarea necesară. Distanțele mari vor fi acoperite datorită lungimii mari a acesteia, iar dvs nu va trebui să vă preocupați de locul unde se află sursa de apă.

Dvs vă puteți bucura de o grădină înfloritoare indiferent de vremea de afară. Puteți realiza culturi de plante mult mai ușor dacă veți dispune de irigarea corespunzătoare a acestora. Spațiile verzi, parcurile sau terenurile de sport vor putea beneficia de îngrijirea necesară, dacă aveți la îndemână țevile SUPER FUNNY pentru sistemul de irigare.

Dvs veți scăpa de efortul necesar și de timpul consumat dacă alegeți să investiți în sistemele de irigare care vă oferă enorme beneficii. Vă asigură mai multă libertate, sunt comode și ușor de întrebuințat și oferă rezultate mult superioare.

Realizați spații de vis, grădini frumos amenajat și recolte abundente cu ajutorul țevii flexibile de la TORO!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL SUPER FUNNY
TIP TEAVA
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 8.3
LUNGIME [M] 30.5
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 18 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 12.4 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2.5 MM
MATERIAL POLIETILENA
CULOARE NEAGRA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri