TUB IZOLATIE POLIETILENA EXPANDATA PT INSTALATII INCALZIRE/SANITARE L=2M D.15x5mm

Adauga un review

1.09 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub izolatie din polietilena expandata ce se foloseste atat pentru izolare termica, cat si pentru protectia conductelor de alimentare cu apa si a celor de incalzire.
Avantaje:
- reduce pierderile de energie termica prin tevi
- protejeaza tevile
- impiedica formarea condensului pe tevile de apa rece
- durata mare de viata
- rezistente si flexibile
- montare usoara

Polietilena expandată este un material ușor, flexibil, rezistent, cu excelente proprietăți izolante. Aceasta asigură izolare termică și fonică pentru conductele de căldură și de apă caldă. Polietilena expandată se folosește și pentru protejarea conductelor de lovituri și pentru a preveni deteriorarea acestora în urma contactului cu apa și substanțele corozive.

Tubul gri din polietilenă expandată de la Valrom este o soluție ideală pentru izolarea instalației termice. Acesta este un produs nontoxic, ecologic, rezistent și reciclabil, care se folosește pentru izolarea țevilor metalice. Fără izolare, instalația termică produce pierderi de căldură semnificative care se reflectă în consumul mare de energie. Izolarea țevilor de căldură are rolul de a reduce costurile prea mari la factura de energie.

Polietilena expandată este un material foarte bun pentru absorbția șocurilor mecanice, fiind format dintr-o structură aerată. Tubul din polietilenă expandată protejează conductele de apă caldă și de căldură de efectele dilatării, contribuind la creșterea fiabilității sistemului termic. Utilizarea tubului ajută la prelungirea duratei de viață a sistemului și instalației de încălzire și la creșterea randamentului termic.

Tubul din polietilenă expandată se montează foarte ușor. Acesta are flexibilitate mare și aderență foarte bună la metale. Este ușor de manipulat, de ajustat și de asamblat indiferent de dimensiuni. Polietilena expandată contribuie la reducerea condensului și împiedică reținerea apei care contribuie la oxidarea și coroziunea țevilor metalice.

Izolarea instalației termice cu tub de polietilenă expandată presupune costuri foarte reduse pentru instalare și exploatare. Are rezistență și durabilitate ridicată și contribuie la funcționarea corectă a sistemului de încălzire. Cu ajutorul acestuia este asigurată fiabilitatea instalației și protecția acesteia de deteriorare prematură.

Mai multe

Specificatii tehnice

MATERIAL PE EXPANDATA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri