Tevi albe fibra compozita

Alegeti cele mai bune solutii pentru instalatiile de apa calda si rece direct din magazinele Romstal. Teava din PPR (polypropylene random copolymer) alb este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete.

PPR-ul este o materie prima utilizata la scara larga, sistemele realizate prezentandu-se excelent indiferent de presiunea si temperatura de lucru. Teava din PPR alb are o durata de viata mare, singura conditie ca sistemul sa fie util pentru o perioada de zeci de ani fiind sa fie montat corect. PPR-ul, din punct de vedere igienic, este inofensiva, nu corodeaza fiind un produs ecologic si foarte economic.

Tevile beneficiaza si de alte avantaje precum flexibilitate crescuta si greutate redusa care faciliteaza un montaj usor, rapid si curat. Montand tevi din PPR alb veti fi siguri ca nu veti fi deranjati de zgomot iar presiunea din instalatie nu va avea de suferit in urma frecarii cu materialul.