TELECOMANDA VR 90 FBG COMFORT PENTRU CALORMATIC, VRC 620/630

Adauga un review

 • Cod produs: 35VK0016
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VAILLANT

1,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aparatul de comanda VR 90 serveste la reglarea parametrilor circuitului de incalzire cu auroMATIC 620, respectiv calarMATIC 630. La auroMATIC 620 pot fi legate maxim 7 VR 90 , iar la caloMATIC 630 maxim 8.
Toate reglajele necesare circuitului de caldura racordat pot fi executate la aparatul de comanda de la distanta.
Controlerul poate lua in considerare temperatura din camera, masurata cu ajutorul senzorului de temperatura integrat.
VR 90 este dotat cu un display grafic, iar pentru simplitatea proceselor de operare, se utilizeaza afisaje cu text explicativ

Telecomanda VR 90 se utilizează pentru controlul și reglarea seturilor de reglare calorMATIC 620 și auroMATIC630. Aceasta realizează controlul de la distanță al celor două dispozitive de climatizare.

Dacă utilizăm telecomanda pentru a comanda funcționarea regulatorului climatic CALORMATIC 630, avem posibilitatea să setăm parametrii de funcționare ai sistemului termic și pentru prepararea apei calde menajere. Regulatorul climatic poate comanda pâna la 3 circuite de încãlzire in mod direct și oferă posibilitatea de a efectua cascadã de pâna la 8 centrale.

În cazul în care folosim telecomanda VR 90 pentru reglarea dispozitivului de automatizare AUROMATIC 630 atunci avem posibilitatea de a comanda atât instalaţii de incălzire cât și instalaţii solare. Cu acest dispozitiv putem controla o instalaţie de încălzire centrală cu preparare solară a apei calde menajere.

Telecomanda VR 90 dirijează cu precizie de la distanță funcționarea sistemului termic. Nu este nevoie să ne deplasăm pentru a regla temperatura sau modul de operare al sistemului, iar astfel vom beneficia de confort termic mult mai rapid și eficient. O putem instala undeva la îndemâna noastră pentru a reduce timpul necesar reglării termice.

Telecomanda VR 90 este necesară în special în cazul clădirilor mari sau locuințelor spațioase. Aceasta transmite comenzile către regulatorul climatic CALORMATIC 630 sau către dispozitivul AUROMATIC 630, care sunt conectate direct cu sistemul termic corespunzător. În acest fel este evitat consumul energetic în exces și sunt reduse costurile lunare pentru energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VR 90
TENSIUNE DE ALIMENTARE [V] 9-24 V
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] +40
INALTIME [MM] 97 MM
LATIME [MM] 146 MM
ADANCIME [MM] 32 MM
GRAD DE PROTECTIE IP32
FUNCTIONARE CABLU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri