TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, L=4M, PN 20 BAR, D.75mmx10,3mm

Adauga un review

195.01 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este alcatuita din trei straturi: primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din PP-R armat cu fibra de sticla si ultimul strat, cel interior, din PP-R. Rolul stratului mijlociu este de a prelua dilatarile puternice si de a preveni incovoierile ce ar putea aparea.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 20 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Tubul ppr gri este una dintre cele mai bune variante pentru instalațiile de încălzire sau cele hidrosanitare. Costurile de execuție și de exploatare sunt mult mai reduse decât în cazul țevilor metalice, iar instalația din tup ppr cu inserție de aluminiu oferă eficiență energetică ridicată și contribuie la diminuarea consumului de energie.

Tubul ppr cu inserție de aluminiu oferă caracteristicile și avantajele polipropilenei, la care se adaugă rezistența și avantajele speciale ale alumniului. Are coeficient de conductivitate termică foarte redus grație polipropilenei, astfel că țevile ppr gri au proprietăți excelente privind izolarea termică. Acestea nu necesită izolare termică și au un randament termic foarte ridicat. Prin utilizarea țevilor ppr cu inserție de aluminiu este evitată risipa de energie, deoarece sunt diminuate pierderile de căldură pe sistem.

Inserția de aluminiu acționează precum o barieră împotriva difuziei de oxigen. Astfel, este protejată instalația termicpă și toate componentele metalice din alcătuirea acesteia de efectele oxidării și deteriorării precoce. Un alt avantaj al inserției de aluminiu este faptul că reduce fenomenul de dilatare liniară a țevilor și previne pierderile de încărcare pe sistem.

Tubul este prevăzut pe interior cu un strat de polipropilenă. Acesta are suprafața foarte netedă, ceea ce împiedică formarea depunerilor de calcar. În acest fel, instalația termică oferă cea mai ridicată efciență termică și un consum mult mai mic de energie. Putem utiliza cu succes tubul ppr cu inserție de aluminiu pentru sistemele termice în pardoseală. Tubul rezistă foarte bine sub șape de beton, iar astfel putem face economie de spațiu și putem îmbunătăți aspectul estetic al încăperilor.

Tubul ppr cu inserție de aluminiu este foarte fiabil și are durată de viață îndelungată. Reprezintă soluția cea mai bună pentru transportul apei reci și al căldurii.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 75 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 54.4 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 10.3 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri