TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, L=4M, PN 20 BAR, D.20mmx2,8mm

Adauga un review

13.49 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este alcatuita din trei straturi: primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din PP-R armat cu fibra de sticla si ultimul strat, cel interior, din PP-R. Rolul stratului mijlociu este de a prelua dilatarile puternice si de a preveni incovoierile ce ar putea aparea.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 20 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Țevile din polipropilenă și material compozit sunt foarte eficiente și au rezistență crescută. Acestea nu pierd caldura, având coeficientul de transfer termic foarte mic. Nu au nevoie de izolare termică precum țevile de cupru și nu produc condens. Acest lucru înseamnă costuri mai mici pentru instalare, consum redus de energie și un mediu lipsit de mucegai

Țevile ppr rezistă mult mai bine la coroziunea chimică, la substanțe abrazive și la temperaturi ridicate. Pot fi utilizate în deplină siguranță pentru o lungă perioadă de timp. Nu prezintă risc de fisurare, crăpare sau rupere.

Țevile de polipropilenă sunt recomandate în cazul instalațiilor de încălzire îngropate în pardoseală sau în perete, deoarece polipropilena este mai groasă și are o rezistență crescuta la presiunea șapei sau a peretelui. În acest fel putem obține un aspect estetic mai plăcut al interioarelor. Sistemul termic prin pardoseală oferă un randament foarte ridicat și asigură confort termic mult îmbunătățit în comparație cu instalațiile aparente.

Țevile ppr compozit rezită foarte bine la temperaturile negative. Materialul compozit nu riscă să se deterioreze, precum țevile metalice. Totodata beneficiază de izolare fonică, estompând zgomotele care ar putea apărea din cauza presiunii apei din conducte.

Sudarea si instalarea se realizeaza rapid si fara dificultate datorită faptului că au o greutate mai mică fata de țevile vechi. Polipropilena este de aproape nouă ori mai ușoară decât oțelul, este non-toxică și răspunde mult mai bine la temperaturile scăzute decât cuprul.

Inerția de fibră compozită acționeaă precum o barieră împotriva difuziei oxigenului. Oxigenul duce la deteriorarea instalației termice, afectând componenetele metalice din cadrul acesteia. Astfel, durata de viață a sistemului este prelungită, iar funcționarea acestuia este îmbunătățită.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 14.4 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2.8 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri