TEAVA PPR ALBASTRU INCALZIRE, CU FIBRA COMPOZITA, CLIMATHERM SDR 7.4/S2.8, L=4M, D.20mmx2,8mm

Adauga un review

33.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub cu fibra compozita CLIMATHERM SDR7.4 de culoare albastra cu patru dungi de culoare verde inchis, utilizata in sistemele de incalzire, aer conditionat si in sistemele industriale. Tubul este fabricat conform cu standardele SKZ HR 3.28, ASTM F 2389, CSA B 137.11, ISO 21003.
Avantaje :
- rezistenta impotriva substantelor chimice
- grosimea redusa a peretelui
- greutate mai mica decat a tevilor din otel, cupru si otel inox si astfel manevrabilitate mai usoara
- timp redus de montaj

Tubul de polipropilenă cu inserție de fibră compozită este o variantă îmbunătățită a tuburilor PPR. Acesta este mai ușor de montat și de asamblat, presupune costuri mai reduse prin utilizarea unui număr mai mic de bride de fixare, are un grad de dilatare mult mai redus, suportă un debit mai ridicat cu până la 20%, rezistență îmbunătățită și o conductivitate termică mai redusă decât țevile PPR cu inserție de aluminiu.

Tubul PPR cu inserție de fibră compozită se montează cu mai mare ușurință și mult mai rapid. Tubul are o masă mult mai redusă în comparație cu țevile metalice, iar materialul din care este confecționat se sudează mult mai ușor și într-un timp mult mai scurt. Tubul poate fi montat și după pereți mai subțiri, fără a-i fi afectate performanțele.

Tubul PPR cu inserție de fibră compozită se întrebuințează cu succes în cadrul sistemelor sanitare și termice, având proprietăți specială care îi conferă mai multe avantaje față de țevile metalice. Avantajele tubului sunt:

 • eficiență mai mare. Tubul PPR are conductivitate termică mai redusă, fiind ideal pentru instalațiile de apă caldă și cele termice deoarece are pierderi de căldură semnificativ reduse în comparație cu țevile metalice
 • nu permite formarea condensului. Spre deosebire de țevile metalice care favorizează apariția condensului, țeava PPR nu are acest neajuns. Prin utilizarea acesteia vom beneficia de un mediu mai curat și fără igrasie.
 • rezistența mare la temperaturi și presiuni mari
 • rezistență la contactul cu substanțe chimice și corozive, precum clorul din apă. Țevile metalice sunt afectate în timp de factorii corozivi, lucru care nu se întâmplă cu țevile PPR.
 • protecție antiîngheț pentru întreaga instalație
 • costuri de achiziție și de montaj mult mai reduse • debit mai mare al apei
Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 14.4 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2.8 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA 0.03975 KG/M
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri