TEAVA PPR ALBASTRU INCALZIRE, CU FIBRA COMPOZITA, CLIMATHERM SDR 11/S5, L=4M, D.50mmx4,6mm

Adauga un review

130.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub cu fibra compozita CLIMATHERM SDR11 de culoare albastra cu patru dungi de culoare verde inchis, utilizata in sistemele de incalzire, aer conditionat si in sistemele industriale. Tubul este fabricat conform cu standardele SKZ HR 3.28, ASTM F 2389, CSA B 137.11, ISO 21003.
Avantaje :
- rezistenta impotriva substantelor chimice
- grosimea redusa a peretelui
- greutate mai mica decat a tevilor din otel, cupru si otel inox si astfel manevrabilitate mai usoara
- timp redus de montaj

Țeava din polipropilena, cunoscuta sub denumirea de teava PPR, este cel mai folosit material pentru sisteme de instalatii diferite, precum cele de încălzire, de climatizare sau de transport al apei. Tubul ppr are mai multe avantaje si puncte forte pe care țevile metalice nu le au, fiind opțiunea cea mai rentabilă pentru instalațiile de toate felurile. Sunt foarte eficiente, au un randament ridicat, rezistență ridicată și caracteristici imbatabile, fiind soluția cea mai bună din domeniu la ora actuală.

Țevile PPR Climatherm de la Aquatherm sunt utilizate la mai multe tipuri de sisteme: apa rece, apa caldă menajeră și sisteme de încălzire. Țevile din polipropilenă Climatherm sunt ranforsate cu fibră compozită și sunt caracterizate, în primul rând, prin eficiență maximă. Materialul compozit nu permite schimbul termic cu mediul înconjurător, fie că vorbim de aer sau beton. Spre deosebire de instalațiile vechi din cupru sau oțel, cele moderne de PPR au un randament mult mai bun. Coeficientul de transfer termic este foarte mic și astfel, țevile PPR trimit căldura la destinație fără să o piardă pe parcurs! Sunt mult mai puțin costisitoare, atât din punct de vedere al investiției inițiale, cât și din punct de vedere al costurilor ulterioare. Necesită mai puțin efort și mai puține scule pentru a fi instalate, sunt ușor de tăiat, de ajustat și de asamblat. Țevile metalice au nevoie de izolare termică pentru protecție antiîngheț și pentru creșterea randamentului termic, iar montarea acestora durează mai mult și presupune costuri mai ridicate.

Tubul ppr ofră mai mult confort termic, dar și fonic. Schimbările de debit produc zgomote puternice care sunt foarte incomode în cazul țevilor metalice. Acest lucru nu se petrece în cazul tubulaturii ppr deoarece aceasta împiedică propagarea sunetelor pe conducte și asigură un nivel sonor scăzut. Pot fi montate aparent, dar și îngropat. Au suprafață interioară foarte netedă și subțire, care împiedică formarea depunerilor și asigură debitul ridicat al apei.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 50 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 40.8 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 4.6 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA 0.16875 KG/M
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri