TEAVA PPR ALB INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 7.4 MF, L=4M, D.40mmx5,5mm

Adauga un review

  • Cod produs: 63C70714
  • Parteneri Romstal: *
  • Producator: AQUATHERM GMBH

140.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub PP-R de culoare alba, produs din materialul fusiolen PP-R (80) si o insertie speciala de fibra compozita SDR 7.4. Acest tip
de teava este o parte componenta a sistemului de tevi si racorduri de plastic etichetat Produs aprobat de Greenpeace.
Tubul este fabricat conform cu standardele DIN 8077 / 8078, DIN EN ISO 15874.
Aplicatiile:
- instalatii de apa potabila(rece si calda)
- instalatii de incalzire
- sisteme pentru utilizarea apei de ploaie
- sisteme pentru aer comprimat
- instalatii de alimentare piscine
- conducte industriale
Caracteristici:
- dilatarea liniara a fost redusa cu 75%
- debitul a cresut cu 20%, pentru aceeasi capacitate, datorita diametrului interior mai mare
- rezistenta mare la impact
- montare usoara(taiati si lipiti)

Tubul din polipropilenă de culoare albă cu inserții de fibră compozită de la Aquatherm este ideal pentru utilizare în cadrul instalațiilor hidrosanitare și a celor de încălzire. Tubul ppr este o soluție perfectă pentru transportul sigur și eficient al apei și căldurii, asigurând calitatea înaltă a apei și randament termic foarte ridicat. Tubul ppr este prevăzut cu inserții de fibră compozită care sporesc rezistența acestuia și protejează tubul de deformare, menținând structura acestuia intactă.

În comparație cu conductele metalice, tubul ppr are foarte multe avantaje. Acesta presupune costuri de montaj mult mai reduse și un efort mult mai mic. Tăierea, ajustarea și fixarea tubulaturii se realizează simplu, fără să fie necesară utilizarea unor ustensile speciale, precum cele pentru tăierea metalului. Tubul ppr intră mai ușor în spații înguste și se potrivesc oricărui tip de mediu, având rezistență crescută la umezeală sau substanțe corozive.

Tubul ppr este foarte fiabil. Acesta nu se deteriorează cu ușurință și nu este expus riscului oxidării sau coroziunii. Suprafața foarte netedă din interiorul acestuia nu permite formarea depunerilor de calcar care afectează funcționarea corectă a instalației. În acest fel, tubul ppr contribuie la prelungirea duratei de viață a sistemului termic și asigură eficiență energetică ridicată.

Utilizarea tubului ppr contribuie la diminuarea consumului de energie. Acesta împiedică risipirea căldurii în exterior, prevenind pierderile termice pe sistem, și reduce semnificativ fenomenul dilatării liniare a țevilor. În acest fel debitul apei se menține la un nivel ridicat, iar căldura este transportată mult mai bine către destinație. Cu ajutorul instalațiilor din tub de polipropilenă vom reuși să economisim mult mai ușor și să reducem costurile pentru factura la energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 40 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 29 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 5.5 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri