TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM CU EMITATOARE LA 60CM, 3,8 L/H, D.20MM, COLAC 300M

Vezi review-uri

 • Cod produs: 83TR0169
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: IRRITEC SPA

429.99 LEI / colac TVA inclus

colac
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

@
TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM,CU EMITATOARE LA 60CM, 3,8 L/H D.20MM, COLAC 300M, CU DEBIT VARIABIL FUNCTIE DE PRESIUNEA DE LUCRU

Țeava TANDEM este realizată pentru a fi întrebuințată în cadrul sistemelor de irigare prin picurare. Aceasta este ușor de întreținut și de utilizat, tot ce trebuie să facem fiind să o întindem pe fiecare rând individual, iar întregul proces de irigare se va desfășura automat. Udarea prin picurare are o sumedenie de avantaje și se pretează pentru foarte multe tipuri de culturi, în special pentru culturile de legume.

Distribuția apei se realizează prin micile orificii aflate de-a lungul țevii. Acestea se află la o distanță de 30 de cm unul de celălalt, astfel este indicat să ținem cont de acest aspect pentru ca și plantele să se afle la aceiași distanță de-a lungul rândului. În acest fel apa va ajunge direct la rădăcina fiecărei plante, fără să mai fie irosită împrejur. Plantele sunt tratate mult mai adecvat nevoilor lor, deoarece apa nu ajunge și pe frunze sau tulpină. În acest fel sunt prevenite multe boli cauzate de umezeala excesivă.

Udarea prin picurare este o modalitate foarte eficientă pentru asigurarea aportului de apă necesar culturilor. Apa este utilizată în modul cel mai optim, fiind folosită strict pentru a uda zona vizată, fără să se mai piardă cantități importante de apă pe lângă, precum în sistemele cu aspersoare. În plus, se pot folosi tratamente și îngrășăminte lichide odată cu apa, reducându-se astfel numărul activităților.

Cu ajutorul țevii TANDEM pentru irigare vom economisi foarte mulți bani, efort și timp. Cantitatea de apă utilizată este mult mai redusă și poate fi ajustată în funcție de necesitățile plantei. Acest lucru înseamnă o utilizare mult mai eficientă a resurselor și rezultate finale mult mai mulțumitoare.

Efortul necesar întinderii țevilor este mult mai mic decât în cazul unui sistem cu aspersoare. Astfel, forța de muncă este diminuată, iar costurile optimizate. Udarea prin picurare ne ajută să manageriem mult mai bine timpul și utilizarea resurselor, fiind ideal pentru cei care dețin afaceri în agricultură.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

DEBIT MAXIM DE LUCRU 0.063 L/MIN
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
LUNGIME [M] 300
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri