TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM CU EMITATOARE LA 60CM, 3,8 L/H, D.20MM, COLAC 300M

Adauga un review

  • Cod produs: 83TR0169
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: IRRITEC SPA

489.99 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

@
TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM,CU EMITATOARE LA 60CM, 3,8 L/H D.20MM, COLAC 300M, CU DEBIT VARIABIL FUNCTIE DE PRESIUNEA DE LUCRU

Țeava TANDEM este realizată pentru a fi întrebuințată în cadrul sistemelor de irigare prin picurare. Aceasta este ușor de întreținut și de utilizat, tot ce trebuie să facem fiind să o întindem pe fiecare rând individual, iar întregul proces de irigare se va desfășura automat. Udarea prin picurare are o sumedenie de avantaje și se pretează pentru foarte multe tipuri de culturi, în special pentru culturile de legume.

Distribuția apei se realizează prin micile orificii aflate de-a lungul țevii. Acestea se află la o distanță de 30 de cm unul de celălalt, astfel este indicat să ținem cont de acest aspect pentru ca și plantele să se afle la aceiași distanță de-a lungul rândului. În acest fel apa va ajunge direct la rădăcina fiecărei plante, fără să mai fie irosită împrejur. Plantele sunt tratate mult mai adecvat nevoilor lor, deoarece apa nu ajunge și pe frunze sau tulpină. În acest fel sunt prevenite multe boli cauzate de umezeala excesivă.

Udarea prin picurare este o modalitate foarte eficientă pentru asigurarea aportului de apă necesar culturilor. Apa este utilizată în modul cel mai optim, fiind folosită strict pentru a uda zona vizată, fără să se mai piardă cantități importante de apă pe lângă, precum în sistemele cu aspersoare. În plus, se pot folosi tratamente și îngrășăminte lichide odată cu apa, reducându-se astfel numărul activităților.

Cu ajutorul țevii TANDEM pentru irigare vom economisi foarte mulți bani, efort și timp. Cantitatea de apă utilizată este mult mai redusă și poate fi ajustată în funcție de necesitățile plantei. Acest lucru înseamnă o utilizare mult mai eficientă a resurselor și rezultate finale mult mai mulțumitoare.

Efortul necesar întinderii țevilor este mult mai mic decât în cazul unui sistem cu aspersoare. Astfel, forța de muncă este diminuată, iar costurile optimizate. Udarea prin picurare ne ajută să manageriem mult mai bine timpul și utilizarea resurselor, fiind ideal pentru cei care dețin afaceri în agricultură.

Mai multe

Specificatii tehnice

DEBIT MAXIM DE LUCRU 0.063 L/MIN
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
LUNGIME [M] 300
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri