TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE "TANDEM", CU EMITATOARE LA 30cm SI 2,2 l/h D.16mm, COLAC 25m

Adauga un review

  • Cod produs: 83TR0144
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: IRRITEC SPA

48.50 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE "TANDEM", CU EMITATOARE LA 30cm SI 2,2 l/h D.16mm, COLAC 25m din categoria Tevi, fitinguri si izolatii - Sisteme de irigatii - Teava irigatii - Cu picurare.

Economie de apă, timp și efort

Țeava pentru irigații TANDEM este concepută pentru sistemul de udare prin picurare. Aceasta este prevăzută cu emițătoare la fiecare 30 cm pentru a distribui în mod uniform apa. Cu ajutorul acesteia putem economisi o cantitate importantă de apă deoarece distribuirea apei se face cu precizie maximă pentru fiecare plantă în parte. Timpul necesar pentru udare va fi mult mai scurt, căci sistemul nu are nevoie de supraveghere sau mutare a componentelor.

Instalare facilă

Montarea țevilor se realizează mult mai ușor decât în cazul unui sistem cu aspersoare. Odată instalate acestea nu trebuiesc mutate, ci pot fi utilizate de mai multe ori la rând. Le putem muta atunci când nu mai sunt utile, iar depozitarea lor în condiții optime asigură refolosirea acestora pentru ani la rând.

Eficiență maximă

Distribuția apei se realizează foarte eficient cu ajutorul sistemului de irigare prin picurare TANDEM. Apa ajunge doar la rădăcina plantei, fără să mai ude și zonele de lângă aceasta. În acest fel planta este ferită de dezvoltarea anumitor boli sau afecțiuni, iar în zonele din preajmă nu vor mai crește buruieni precum în cazul irigării prin stropire. Udarea prin picurare oferă eficiență maximă, utilizând mai puține resurse, dar oferind rezultate mai bune privind cultura, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ.

Comod și simplu de controlat

Sistemul de irigare prin picurare este foarte comod de utilizat. Nu necesită un efort deosebit pentru a fi instalat și nu trebuie supravegheat. În plus, tot procesul se desfășoară automat, astfel putem regla cu precizie maximă cantitatea de apă pe care dorim să o distribuim. Acest lucru ne permite o gestionare excelentă a resurselor și rezultatelor ulterioare. Putem ajusta cantitatea de apă în funcție de cultura respectivă sau de momentul de dezvoltare a plantei. De asemenea se pot folosi îngrășăminte speciale în apă pentru asigurarea tuturor nutrienților necesari plantelor.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri