TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE "TANDEM", CU EMITATOARE LA 30cm SI 2,1 l/h D.16mm, COLAC 100m

Adauga un review

 • Cod produs: 83TR0145
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: IRRITEC SPA

175.00 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Irritec propune soluții pentru irigații pentru orice tip de terenuri sau plantații. Pentru plantațiile din grădină, seră sau solare, Irritec a conceput sistemul de udare prin picurare format din țeava Tandem cu orificii la 30cm. Sistemul de irigații prin picurare reprezintă o soluție inovatoare, fiabilă și ușor de întrebuințat, care ajută la maximizarea rezultatelor din culturile agricole.

Țeava pentru irigații prin picurare Tandem este ideală pentru udarea livezilor, viilor, serelor sau terenurilor deschise. Avantajele udării prin picurare sunt:

 • Distribuție eficientă a apei. Apa ajunge doar acolo unde este necesară, adică la plantele vizate. Astfel, apa nu este risipită și în alte părți, precum se întâmplă în cazul udatului prin aspersie. Acest lucru duce la utilizarea optimă a resurselor și la economii substanțiale.
 • Economie de timp, resurse și efort. Țevile de irigație prin picurare se montează mai ușor decât un sistem de aspersoare, care trebuie mutat după un anumit timp. Sistemul de irigație prin picurare funcționează cu un nivel mai redus de energie și de apă, deoarece folosește o presiune mult mai mică pentru a distribui apa.
 • Pot fi aplicate îngrășăminte sau fertilizatori speciali odată cu apa, astfel efectuându-se două operațiuni simultan.
 • Udarea plantelor se face foarte bine, chiar și când bate vânt puternic, căci sistemul prin picurare nu depinde de condițiile exterioare pentru a fi eficient
 • Picurarea la rădăcină este mult mai benefică pentru plante, deoarece apa nu mai ajunge pe frunze și planta este mai protejată de anumiți dăunători, în special mucegaiul și ciupercile
 • Udarea prin picurare nu afectează calitatea solului și nu duce la tasarea acestuia
 • Costuri reduse de întreținere și de exploatare, datorită rezistenței materialului din care sunt confecționate țevile și mâinii de lucru mai reduse
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri