TEAVA DUBLA FLEXIBILA DIN INOX IZOLATA DN20

Adauga un review

 • -38 %
 • Cod produs: 50990034
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: AYVAZ N LTD

210.00 LEI (Reducere 38.1%)

130.00 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistem dublu de teava flexibila(tur/retur) din inox AISI 316, izolata cu membrana elastomerica si cu folie din poliamida rezistenta la interperi , este conceputa special pentru montajul panourilor solare garantand astfel o etanseitate durabila, usurinta in montaj si o versatilitate ridicata a modului de montaj precum si posibilitatea de conectare a senzorilor termici avand in membrana exterioara cablul electric siliconat .
Temperatura de utilizare este intre -40 si + 150 de grade Celsius ( temperatura maxima suportata de izolatie) .
Sistemul de Teava flexibila izolata este deosebit de flexibil , usor , neinflamabil si rezistent la interperi (UV, Ozon) , fara continut de PVC

Pentru folosirea în cadrul sistemelor de încălzire cu panouri solare se recomandă folosirea noilor țevi flexibile din inox. Acestea sunt flexibile și izolate cu membrane fabricate pe bază de elastomeri foarte rezistente la variațiile de temperatură și radiațiile ultraviolete care afectează după cum se știe izolațiile din PVC. Acest model de țeavă flexibilă este împărțită în două tipuri, simplă și dublă (tur/retur)  și fiecare din aceste tipuri are două diametre disponibile DN 16 și DN 20

Mai multe

Specificatii tehnice

MATERIAL OTEL INOX AISI 316
TEMP. MAXIMA ADMISA [°C] 175
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 20 BAR
GROSIME IZOLATIE [MM] 13 MM
COEF. REZIST DIFUZ VAP. DE APA >3000
CONDUCTIVITATE TERMICA IZOL. 0.038 W/(M*K)
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri