TACKER PEXKIT PT. MONTAJ CLIPSURI

Adauga un review

760.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Dispozitivul tacker pentru montaj se utilizează pentru fixarea țevilor pentru încălzirea prin pardoseală. Acesta realizează prinderea țevilor cu ajutorul unor clipsuri speciale pentru a nu permite mișcarea lor în timpul operațiunilor de montare. Țevile sunt distribuite conform unui tipar care asigură amplasearea acestora în mod uniform pe toată suprafața pardoselii. Cu cât țevile sunt distribuite mai uniform, cu atât sistemul va fi mai eficient.

Dispozitivul pentru montajul clipsurilor este ușor de mânuit, cu minimum de efort. Cu ajutorul acestuia putem aplica sigur și rapid clipsurile pentru montarea instalației termice. Clipsurile se montează din mers, fără să fie nevoie să ne aplecăm, ceea ce conferă un confort îmbunătățit atunci când realizăm lucrările de instalare.

Încălzirea prin pardoseală este un sistem foarte eficient, care asigură un confort termic mult mai bun decât în cazul folosirii radiatoarelor. Eficiența este dată de faptul că sistemul funcționează cu o putere termică mai redusă. Dacă radiatoarele utilizează temperaturi de lucru mai ridicate, peste 60 de grade celsius, pentru a asigura o temperatură ambientală de 22-24 de grade celsius, încălzirea prin pardoseală are nevoie de doar 35-40 de grade pentru acest lucru.

Pardoseala asigură o suprafață radiantă mult mai mare, ceea ce înseamnă un confort termic mult mai bun. Căldura este distribuită de jos în sus, astfel vom resimți căldura mai întâi la nivelul picioarelor. În plus, temperatura ambientală nu are variații între jos și sus, menținându-se la aproximativ aceiași valoare.

Sistemul de încălzire prin pardoseală mai are avantajul de a nu ocupa din spațiul încăperilor. Toate părțile componente și instalație sunt ascunse, astfel nu vor incomoda și nu vor afecta aspectul estetic al încăperilor.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri