TACKER PEXKIT PT. MONTAJ CLIPSURI

Vezi review-uri

 • -27 %

800.00 LEI (Reducere 27.5%)

579.99 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Aparat tacker din gama PexKit, este un dispozitiv profesional pentru montarea clipsurilor de prindere a tevii de incalzire in pardoseala de placile din polistiren. Este folosit pentru a prinde clipsurile care fixeaza ?evile de ¿ncalzire prin pardoseala ¿ntr-un strat izolator din polistiren extrudat de 30-50 mm.

Dispozitivul tacker pentru montaj se utilizează pentru fixarea țevilor pentru încălzirea prin pardoseală. Acesta realizează prinderea țevilor cu ajutorul unor clipsuri speciale pentru a nu permite mișcarea lor în timpul operațiunilor de montare. Țevile sunt distribuite conform unui tipar care asigură amplasearea acestora în mod uniform pe toată suprafața pardoselii. Cu cât țevile sunt distribuite mai uniform, cu atât sistemul va fi mai eficient.

Dispozitivul pentru montajul clipsurilor este ușor de mânuit, cu minimum de efort. Cu ajutorul acestuia putem aplica sigur și rapid clipsurile pentru montarea instalației termice. Clipsurile se montează din mers, fără să fie nevoie să ne aplecăm, ceea ce conferă un confort îmbunătățit atunci când realizăm lucrările de instalare.

Încălzirea prin pardoseală este un sistem foarte eficient, care asigură un confort termic mult mai bun decât în cazul folosirii radiatoarelor. Eficiența este dată de faptul că sistemul funcționează cu o putere termică mai redusă. Dacă radiatoarele utilizează temperaturi de lucru mai ridicate, peste 60 de grade celsius, pentru a asigura o temperatură ambientală de 22-24 de grade celsius, încălzirea prin pardoseală are nevoie de doar 35-40 de grade pentru acest lucru.

Pardoseala asigură o suprafață radiantă mult mai mare, ceea ce înseamnă un confort termic mult mai bun. Căldura este distribuită de jos în sus, astfel vom resimți căldura mai întâi la nivelul picioarelor. În plus, temperatura ambientală nu are variații între jos și sus, menținându-se la aproximativ aceiași valoare.

Sistemul de încălzire prin pardoseală mai are avantajul de a nu ocupa din spațiul încăperilor. Toate părțile componente și instalație sunt ascunse, astfel nu vor incomoda și nu vor afecta aspectul estetic al încăperilor.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

BRAND VISION
TIP TACKER
SERIE VALROM
GAMA DE PRODUSE ACCESORII MONTAJ
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri