SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK M4-210, ES2.02/2.52, VTN12-16, CLEME AGG

Adauga un review

420.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Putem reduce costurile pentru energie în mod inteligent, utilizând un sistem de panouri solare. Calpak-Cicero a conceput panourile solare M4-210 High Selective care se remarcă prin performanțe foarte înalte și rezistență deosebită. Panourile plane M4-2109 sunt simplu de manevrat și de montat.

Primul pas pentru obținerea celui mai mare potențial pe care panourile M4-210 îl pot oferi este montarea corespunzătoare a acestora. Alegerea unghiul optim pentru dispunerea panourile trebuie să țină cont de cantitatea de radiație solară în funcție de anotimpuri. Cel mai indicat loc pentru amplasarea panourilor este acoperișul locuințelor. Pentru acoperișurile înclinate putem utiliza suportul pentru fixare special conceput pentru acestea. Suportul este rezistent și susține fără probleme greutatea panourilor.

Avantajele montării panourilor solare pe acoperișul înclinat sunt:

Unghi de înclinație optim. Unghiul cel mai potrivit pentru înclinația acoperișului este între 30 și 40 de grade. Acesta coincide cu unghiul necesar pentru montarea panourilor solare astfel încât să capteze cea mai mare cantitate de radiație solară.

Proximitatea față de sistemul termic. Panourile solare se utilizează pentru încălzirea apei din cadrul sistemului hidrosanitar sau termic. Cu cât acestea se află mai aproape de instalația de încălzire cu atât apa caldă ajunge mai repede la destinație.

Economie de spațiu. Acoperișurile sunt ideale ca suport pentru panourile solare, nefiind nevoie astfel de spațiu suplimentar pontru instalarea acestora.

Înâlțime mare de cădere a apei. Apa din circuitele de încălzire ce utilizează panouri solare are de regulă o presiune scăzută care poate pune unele probleme de funcționare. Sistemele montate pe acoperiș sunt mult mai sigur de folosit și mai performante, asigurând funcționalitatea sistemului fără probleme.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri