SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, SUPRAFATA PLANA, SCM 1800/20 TUBURI

Adauga un review

180.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistemul de prindere este conceput pentru panoul solar SCM 1800, cu 20 de tuburi vidate. Acesta se folosește pentru montarea panourilor pe acoperiș cu suprafață plană. Sistemul de prindere asigură fixarea puternică a panolurilor, iar dacă este realizată corect nu va exista riscul desprinderii acestuia.

Panourile solare cu tuburi vidate au numeroase avantaje, printre care se numără randament termic ridicat, funcționarea independentă a tuburilor și înlocuirea cu ușurință a acestora în caz de deteriorare. Tuburile vidate absorb mai multă căldură datorită suprafețe convexe care reflectă razele solare din mai multe unghiuri. Panourile solare cu tuburi vidate funcționează mult mai bine indiferent de vremea de afară, avînd capacitatea de a furniza mult mai multă căldură.

Tuburile se pot înlocui individual, fără ca acest lucru să afecteze funcționarea întregului sistem. Montarea pe acoperiș a panourlor solare reprezintă cea mai bună variantă. Acoperișul are o anumită înclinație în mod normal, astfel că unghiul de montare al panourilor corespunde de regulă cu cel al acoperișului. Sistemul de prindere asigură o montare sigură și durabilă.

Panourile solare pot furniza căldură pentru prepararea apei calde menajere. Acestea pot funcționa ca sursă suplimentară de căldură, pe lângă folosirea energiei din surse convenționale. Pentru încălzirea locuinței este necesar un sistem de dimensiuni mai mari, fiind indicat să utilizăm panourile doar ca sursă suplimentară, pentru a reduce costurile lunare la energie și gaze. Randamentul unui astfel de sistem depinde în primul rând de puterea solară. În zilele însorite de vară, randament poate ajunge până la 100%, iar în zilele de primăvară-toamnă randamentul se situează undeva între 60 și 70%, ceea ce face ca panourile solare să merite investiția.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri