Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
SUPORT DE FIXARE PENTRU GIGA 2MP, ACOPERIS INCLINAT
465,24 LEI  
^*

SUPORT DE FIXARE PENTRU GIGA 2MP, ACOPERIS INCLINAT


SUPORT DE FIXARE PENTRU GIGA 2MP, ACOPERIS INCLINAT

Cod produs: 35IS0231
Garantie: Garantie conform facturii
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


465,24 LEI

Cantitate:  Bucata

Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc limitat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
^*

SUPORT DE FIXARE PENTRU GIGA 2MP, MONTAJ PE TERASA

35IS0230 372,20 LEI

Descriere


©
Suport de fixare utilizat pentru montajul panourilor solare tip GIGA pe acoperisuri inclinate, la acelasi unghi cu cel al acoperisului. Prinderea pe acoperis se realizeaza prin benzi metalice flexibile prinse in suruburi.
Este compatibil cu panourile GIGA de 2 metri patrati.
ATR

Montarea panoului solar Giga cu dimensiune de 2mp se poate realiza fără nici o dificultate cu ajutorul suportului special de fixare pentru acoperiș înclinat. Suportul se atașează suprafeței acoperișului, care are o anumită înclinație. Unghiul de înclinație al acoperișului este de regulă potrivit pentru montarea panoului, deoarece acesta corespunde foarte bine cu captarea foarte bună a radiației solare.

Acoperișul este un loc foarte indicat pentru amplasarea a panourilor solare. Acesta beneficiază deja de o înclinație naturală și este în proximitatea sistemului termic. Astfel, panourile solare vor fi mai aproape de instalația termică, ceea ce duce la creșterea eficienței termice, pierderi mai mici de căldură și un timp mai scurt până când apa caldă ajunge la destinație. Poziționarea panourilor se face în funcție de modul în care cad razele solare, de preferat este ca panourile să fie orientate spre sud pentru a capta cea mai mare parte din radiația solară.

Panoul solar Giga de la Calpak-Cicero este un panou solar plan conceput pentru încălzirea apei. Acesta se poate utiliza pentru prepararea apei calde menajere, dar și în cadrul instalției de încălzire. Panourile solare plane Giga oferă un randament crescut de absorbție a radiației solare, datorită stratului de aluminiu puternic reflectorizant cu care este acoperită suprafața acestora. Utilizarea unui sistem bazat pe panouri solare ne ajută să reducem o mare parte din consumul de energie.

Panourile solare Giga au avantajul că sunt foarte ușor de manevrat și sunt mult mai rezistente. Acestea nu prezintă probleme deosebite privind rezistența la condițiile de mediu și sunt ușor de întreținut. Panourile Giga pot fi utilizate cu o rată de succes destul de mare chiar și în zilele înnorate. În zilele însorite randamentul panourilor poate ajunge până la 100%, în funcție de necesarul de apă caldă al fiecărei locuințe și de dimensiunile sistemului de panouri.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 7 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse