SUPAPA DE SIGURANTA CU REGLAJ FIX 6 bar D.3/4"

Adauga un review

  • Cod produs: 42311560
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

69.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Supapa de siguranta prereglata folosita in instalatii de incalzire. Corpul supapei este din alama cu racorduri filetate tip F-F. Suprapresiunea de deschidere este de 20% fata de presiunea reglata

Instalațile de încălzire nu pot funcționa la capacitatea lor maximă fără elementele care asigură siguranța și eficiența acestora. CALEFFI a conceput componentele care să mențină buna funcționare a sistemelor de încălzire prin pardoseală.

Supapa de siguranță cu reglaj fix este realizată pentru presiuni de 6 bar, având racord de ¾”. Aceasta reprezintă un element esențial pentru realizarea circuitelor de încălzire menite pentru a crea climatul ambiental dorit în interiorul încăperilor.

Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o alternativă la modelul clasic ce utilizează caloriferele sau radiatoarele ca puncte de dispersie a căldurii. Instalația prin pardoseală are avantajul de a nu fi vizibilă, fiind integral îngropată sub podea. În acest fel nu mai există elemente care să deranjeze amenajarea încăperilor, permițându-vă mai multă lejeritate și libertate de a aranja.

Randamentul unui astfel de sistem este mult mai mare, din mai multe motive. În primul rând acesta oferă o eficiență sporită, utilizând o putere termică diminuată. Mecanismul de funcționare împiedică fluctuațiile mari de temperatură care duc la consum suplimentar, distribuind în mod constant căldura în interior.

Confortul termic resimțit este cu mult superior altor tipuri de sisteme. Motivul îl reprezintă faptul că nu veți mai simți senzația de pardosea rece, care crează disconfort. Temperatura din încăpere este uniformă, fără zone diferențiate termic care necesită un aport suplimentar de energie pentru echilibrare și compensare.

Instalația de încălzire prin pardoseală poate fi montată în orice tip de clădire sau locuință. Aceasta funcționează la fel de bine și în clădiri mai vechi în stadiu de renovare sau în cele în curs de construcție. De asemenea, montarea și funcționarea instalației se desfășoară fără probleme și în locuințe tip casă sau în cele tip apartament de bloc. 

CALEFFI furnizează o gamă completă, de cea mai bună calitate, pentru echiparea adecvată a sistemului de încălzire prin pardoseală, pentru a oferi cel mai bun confort posibil!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL REGLAJ FIX
TIP 311
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE DE DESCARCARE 6 BAR
RACORD DE DESCARCARE 3/4 TOLI
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
LATIME [MM] 37.02 MM
INALTIME [MM] 74.5 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri