SUPAPA DE SIGURANTA CU REGLAJ FIX 6 bar D.1/2"

Adauga un review

  • Cod produs: 42311460
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

41.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Supapa de siguranta prereglata folosita in instalatii de incalzire. Corpul supapei este din alama cu racorduri filetate tip F-F. Suprapresiunea de deschidere este de 20% fata de presiunea reglata

Sistemul de încălzire prin pardoseală conceput de firma italiană de prestigiu CALEFFI este prevăzut cu toate componentele esențiale bunei funcționări, siguranței și eficienței ridicate. De la cele mai mici detalii, până la mecanismele inovatoare, totul contribuie la crearea unui sistem de încălzire performant pentru confortul ideal pentru dvs și casa dvs!

Supapa de siguranță cu reglaj fix și racord de ½”, concepută pentru presiune de 6 bar, oferă fiabilitate instalației și asigură funcționarea ireproșabilă a întregului sistem. Aceasta realizează conexiunile necesare circulației agentului termic, fiind indispensabilă pentru funcționarea instalației conform normelor și standardelor în vigoare.

Încălzirea prin pardoseală reprezintă o soluție viabilă și o investiție rentabilă, datorită consumului energetic redus și a confortului termic sporit. Căldura este răspândită uniform în toată încăperea, fără ca valoarea temperaturii de la nivelul podelei să difere de cea de la nivelul plafonului.

Căldura este emisă ăn mod constant, evitându-se astfel fluctuațile mari de temperatură care duc la un consum suplimentar de energie. De asemenea, puterea termică folosită este mai mică decât în cazul utilizării caloriferelor. Acest lucru se petrece deoarece confortul termic este asigurat chiar și cu o temperatură mai mică, căci nu veți mai avea de-a face cu senzația de pardosea rece.

Montarea instalației de încălzire prin pardoseală se poate realiza fără dificultate indiferent de tipul de clădire. Fie că este vorba de o clădire sau locuință ce urmează să fie construită, sau una mai veche ce este renovată, sistemul oferă același randament sporit și aceiași siguranță în utilizare.

Orice fel de încăpere poate beneficia de acest tip de sistem de încălzire. Poate fi instalat în baie sau bucătărie, sub gresie, sau în living și dormitor, sub parchet. Deoarce întreaga instalație este ascunsă, nefiind la vedere, încăperile nu vor mai fi încărcate de calorifere și instalațiile acestora. Amenajarea camerelor se poate realiza mai ușor fără incomodele și inesteticile radiatoare. Simplu, comod și eficient, sistemul de încălzire prin pardoseală conceput de CALEFFI va îmbunătăți radical confortul dvs de zi cu zi!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL REGLAJ FIX
TIP 311
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE DE DESCARCARE 6 BAR
RACORD DE DESCARCARE 1/2 TOLI
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LATIME [MM] 31.85 MM
INALTIME [MM] 65.5 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri