SUPAPA DE SIGURANTA CU REGLAJ FIX 3 bar D.3/4"

Adauga un review

  • Cod produs: 42311530
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

63.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Supapa de siguranta prereglata folosita in instalatii de incalzire. Corpul supapei este din alama cu racorduri filetate tip F-F. Suprapresiunea de deschidere este de 20% fata de presiunea reglata

Încălzirea prin pardoseală este un sistem simplu de asamblat, iar CALEFFI vă pune la dispoziție toate componentele esențiale pentru punerea acestuia în funcțiune. Supapa de siguranță cu racord de ¾” cu reglaj fix este concepută pentru a conferi mai multă siguranță și protecție instalației împotriva evenualelor nereguli sau defecțiuni.

Supapa contribuie la eficientizarea sistemului și la funcționarea ireproșabilă a acestuia. Aceasta permite circulația agentului termic în deplină siguranță, pentru a evita riscurile potențiale de defecțiuni.

Sistemul de încălzire prin pardoseală se poate instala cu ușurință indiferent de tipul de locuință sau clădire. Astfel, nu este nici o problemă dacă doriți să montați instalația într-o clădire în curs de construire sau într-una mai veche pe care urmează să o renovați. De asemenea, instalația poate fi aplicată și în cazul apartamentelor de bloc, nu doar în cazul locuințelor tip casă.

Încălzirea prin pardoseală presupune un consum energetic mai mic decât în cazul încălzirii ce utilizează caloriferele. Acest lucru se datorează mai multor factori, care contribuie la eficientizarea sistemului.

Căldura emisă este direcționată de jos în sus, pe întreaga suprafață a podelei. Temperatura din încăpere este distribuită astfel în mod uniform, fără a se mai crea zone diferențiate termic. Temperatura omogenă din încăperi este răspândită constant, astfel evitându-se fluctuațiile termice care, pentru a fi compensate, necesită un surplus de energie.

Puterea termică întrebuințată de sistemul de încălzire prin pardoseală pe care CALEFFI îl pune la dispoziție este una mult mai mică, datorită performanțelor crescute și mecanismelor inovatoare cu care este dotat. În comparație cu sistemele clasice bazate pe întrebuințarea radiatoarelor, încălzirea prin pardoseală este mult mai economică, datorită consumului redus de energie.

Confortul termic este mult superior, în primul rând din cauza faptului că pardoseala este încălzită, astfel nu va mai exista senzația neplăcută de picioare reci. Acest lucru contribuie, de altfel, și la utilizara unei puteri termice mai mici, deoarece veți resimți confort termic chiar dacă temperatura din încăpere nu este la fel de ridicată precum în cazul utilizării caloriferelor.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL REGLAJ FIX
TIP 311
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE DE DESCARCARE 3 BAR
RACORD DE DESCARCARE 3/4 TOLI
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
LATIME [MM] 37.02 MM
INALTIME [MM] 74.5 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri