STATIE DE INCARCARE MASINI ELECTRICE TYPE 2 SOCKET eMH1 EVSE552 22KW 220/380V 32A

Adauga un review

  • Cod produs: 55US9507
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ABL SURSUM

6,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Statia de incarcare pentru masini electrice eMH1 EVSE 552, dotata cu priza de incarcare tip 2, a fost conceputa pentru utilizare
in regim privat(ex.: garaje, locuinte individuale) sau regim semi-public(hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale, parcari
subterane, centre expozitionale), foloseste prize la standardul de incarcare AC tip 2, a fost testata cu toate modelele de masini
electrice de pe piata din acest moment, inclusiv gama TESLA, dovedindu-se a fi o solutie rapida de incarcare, fiabila si usor de
configurat.
Priza se blocheaza in timpul procesului de incarcare, asigurand protectia utilizatorului si a vehiculului incarcat. Statia de
incarcare eMH1 EVSE 552 are toate accesoriile necesare pentru montajul pe perete dar poate fi montata si pe un stalp metalic, ce
se poate comanda ca accesoriu separat.
Carcasa ce incorporeaza echipamentul de incarcare este fabricata din plastic ABS, vopsea email RAL 9005 si are clasa de
protectie IP44.
Configurarea se face prin intermediul interfetei de comunicare RS485 iar statusului de functionare si erorile sunt indicate cu
LED-uri

Stația de încărcare pentru mașini electrice este destinată atat pentru sectorul privat (ex: garaje si locuinte individuale) dar si pentru zonele semi-publice si publice (ex: hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale, parcari publice). Statiile de incarcare folosesc prize la standardul de incarcare AC tip 2, au fost testate cu toate modelele de masini electrice de pe piata din acest moment, dovedindu-se a fi solutii rapide de incarcare, fiabile si usor de configurat.

In functie de racordul electric disponibil in locul instalarii, puterea de incarcare poate fi setata, pentru rezidential sau privat, 7kW(230V;32A) iar pentru semi-public si public puterea poate fi 22kW(400V;32A).

incarcator masina electricaDe asemenea, pentru incarcarea simultana a doua autovehicule electrice exista posibilitatea montarii a doua prize tip 2 de  22kW, in special in cazul zonelor de incarcare publice. Montajul acestor echipamente se poate face in interior direct pe peretele unui garaj, de exemplu, sau in exterior putand fi fixate pe piloni metalici care vin ca accesorii suplimentare. Statiile sunt protejate de contactul cu praful si apa avand carcase rezistente, construite la standardul de protectie IP44. Intervalul temperaturii de functionare este de -25°C pana la 50°C, iar umiditatea relativa permisa este cuprinsa intre 5% si 95%.

 

Statusul de functionare si erorile sunt indicate cu LED-uri. Optional, statiile de incarcare pentru masini electrice pot fi comandate cu interfata web, software de configurare, modul RFID (identificare prin frecventa radio) si carduri de autentificare RFID. Aceste facilitati permit operatorilor din domeniul semi-public si public sa administreze facil o retea de statii de incarcare, avand control asupra accesului utilizatorilor la statii, sa contorizeze energia utilizata la incarcarea masinilor, sa ofere posibilitatea rezervarii statiei de incarcare de catre utilizator la o anumita ora si pentru un anumit interval de timp si nu in ultimul rand, atunci cand numarul masinilor electrice va creste, sa poata factura pentru incarcarea masinilor.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

CAPACITATE DE INCARCARE [kW] 22
TENSIUNEA DE INTRARE CA 230/380 VA
CURENT DE INCARCARE 32 A
FRECVENTA [HZ] 50 HZ
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -25
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
CLASA DE PROTECTIE IP44
GREUTATE 2,3 KG
DIMENSIUNI EXTERIOARE 272 X 221 X 116 MM
UMIDITATE RELATIVA 5 - 95
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri