SPOT LED INCASTRAT ALUMINIU MOBIL Ø160X78 137MM 15W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

71.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul spoturilor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii spoturilor LED. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Spotul led încastrabil cu putere de 15W este potrivit pentru iluminatul încăperilor spațioase. Ledurile reprezintă cea mai inovatoare tehnologie în materie de iluminat artificial, având calități inegalabile. Avantajele utilizării ledurilor întrec de departe pe cele ale celorlalte surse de lumină.

În primul rând, spotul cu led are un consum modic de energie. Acest lucru se datorează faptului că ledurile spre deosebire de becurile obișnuite, nu necesită încălzirea prealabilă. Astfel, ledurile folosesc energia doar pentru a produce lumină la rece, fără aport de căldură. Ledurile sunt perfecte pentru a economisi în mod inteligent, prin evitarea consumului inutil de energie.

Lumina produsă de leduri este foarte intensă, avînd cel mai mare randament luminos. Astfel, ledurile pot genera lumină cu intensitate de 160 lumeni/W, mult peste cât poatre un bec incandescent, a cărui intensitate ajunge la maximum 15 lumeni/W. Astfel, utilizând o putere mult mai redusă putem beneficia de lumină la o intensitate foarte ridicată.

Durabilitate ledurilor este un alt avantaj al acestora. Practic ledurile nu se strică, fiind necesar să le înlocuim, dacă dorim, atunci când își pierd din intensitate. Ledurile pierd aproximativ 10% din intensitatea luminoasă după 50.000 de ore de utilizare, dar rămân funcționale o perioadă nelimitată. Investiția în surse de iluminat cu leduri este foarte rentabilă și se amortizează foarte repede.

Ceea ce mai caracterizează tehnologia led este faptul că este foarte fiabilă. Ledurile nu se sparg și nu sunt fragile precum alte becuri, care pot cauza accidente serioase. În plus, ledurile nu conțin substanțe toxice și nu reprezintă nici un fel de pericol pentru noi sau pentru mediu.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ALB
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 15 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 160 MM
INALTIME [MM] 45 MM
MASA [KG] 0.56
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri