SPOT LED INCASTRAT ALB FIX Ø68x35 3W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

21.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Spot LED fix, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Iluminatul cu spoturi este un mod de a conferi un aer mai primitor și familiar încăperilor, prin utilizarea luminii difuze. Spotul led este soluția ideală pentru a beneficia de consum energetic foarte redus și de lumină de cea mai bună calitate. Acesta poate fi aplicat cu ușurință în pereți falși pentru a ilumina doar anumite zone, astfel nu deranjează vizual precum lumina prea puternică. Spotul led are o putere de doar 3W, suficientă pentru a lumina exact atât cât avem nevoie, iar dacă dorim o intensitate luminoasă mai crescută putem monta mai multe spoturi. Acestea sunt perfecte pentru a lumina holurile de la intrare, blatul de la bucătărie, oglinda de la baie, ori deasupra patului în dormitor, înlocuind cu succes veiozele.

Ledurile reprezintă cea mai bună soluție pentru iluminat, fiind mult mai eficientă energetic decât sursele de iluminat incandescente, ori tuburile fluorescente. Avantajele ledurilor sunt:

 • consum de energie și costuri foarte reduse. Ledurile utilizează energia primită pentru a produce lumină, fără să emită și căldură precum în cazul becurilor incandescente. Acestea din urmă sunt extrem de ineficiente, risipind până la 90% din energia primită sub formă de căldură, iar doar 10% este folosită pentru lumină. Astfel, vom reduce considerabil consumul lunar de energie prin înlocuirea becurilor obișnuite cu leduri.
 • intensitate luminoasă mult mai puternică. Ledurile au o intensitate luminoasă de 10 ori mai mare decât un bec obișnuit, astfel ledurile emit de 10 ori mai multă lumină per Watt.
 • nu poluează. Utilizarea ledurilor presupune mai puține emisii poluante, datorită consumului energetic scăzut. Pe lângă aceasta, ledurile nu conțin substanțe toxice, periculoase pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea noastră.
 • au o rezistență foarte ridicată. Ledurile sunt mult mai fiabile, nefiind la fel de fragile precum becurile incandescente. Ledurile nu se sparg cu ușurință, rezistând foarte bine la căzături și lovituri.
 • durabilitate foarte mare. Ledurile au cea mai mare durată de viață, care nu este influențată de numărul de aprinderi sau stingeri ale acestora.
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SPOT
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ALB
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 3 W
SOCLU N/A
GRAD DE PROTECTIE IP20
DIAMETRU [MM] 68 MM
INALTIME [MM] 35 MM
MASA [KG] 0.1
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri