Clor si solutii cu clor

IGIENIZANT PE BAZA DE CLOR DECAPRO HF 26 Kg

IGIENIZANT PE BAZA DE CLOR DECAPRO HF 26 Kg

  • In stoc
  • Transport gratuit

399.00 LEI / buc
  • NOU

In magazinul online romstal.ro gasesti solutii pe baza de clor care te vor ajuta sa igienizezi suprafetele sau sa albesti si sa indepartezi petele care nu pot fi inlaturate de detergentii obisnuiti. Gasesti la un pret avantajos clor de calitate care curata si dizolva grasimile fara efort.

Alegand un detergent alcalin forte pe baza de clor pentru suprafete vei fi sigur ca vei dezinfecta usor podelele, peretii, mobilierul sau obiectele sanitare. Clorul poate fi utilizat si pentru degresarea echipamentului de lucru, a recipientelor, a ustensilelor de consum si a utilajelor folosite in procesul de fabricatie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aplicati prin stergere detergentul pe baza de hipoclorit de sodiu diluat conform instructiunilor si sa-l lasati sa actioneze intre 15 si 30 minute.

Alege sa dezinfectezi suprafetele rapid si sigur cu solutii pe baza de clor! Nu trebuie sa investesti sume exorbitante pentru a te mentine in siguranta. Alege produsul pentru igienizare potrivit si cu un singur click il poti comanda direct online. Mai mult, Romstal asigura livrare rapida in toata tara. Profita si tu!