SOBA TIP SEMINEU INCALZIRE CENTRALIZATA, DIN OTEL BEJ CU PLITA, BOSKY COUNTRY 30, 21.4 kW

Adauga un review

  • -22 %

15,300.00 LEI (Reducere 22%)

12,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc
  • Stoc limitat Black Friday! Vezi stoc

Descriere

Este o soba din otel care functioneaza pe combustibil solid si este folosita pentru incalzire in sistem deschis sau inchis. Poate fi folosita in instalatii de incalzire cu ajutorul corpurilor de incalzire sau ca semineu, avand usa focarului din sticla rezistenta la temperaturi ridicate. Soba are racordul de evacuare a gazelor arse superior. Soba poate fi folosita intr-un circuit de incalzire centralizat inchis ( cu supapa de siguranta si vas de expansiune inchis) sau deschis ( cu vas de expansiune deschis). Caracteristici: - dispozitiv de curatare cenusa - regulator de tiraj - racord tur - racord supapa siguranta - racord retur - usa cenusar - usa combustibil - racord umplere si golire - termometru pentru apa din soba

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL BOSKY COUNTRY 30 VINTAGE
INCALZIRE CENTRALIZATA DA
PUTERE NOMINALA TERMICA LEMNE [KW] 21.4 KW
RANDAMENT [%] 70.1
TEMP. MAX. PT. CIRC. DE INC. [°C] 90
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 2.5
VOLUM DE LICHID [L] 32.5
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] NU V/HZ
RACORD GAZE ARSE [MM] 150 MM
COMBUSTIBIL 1 LEMN
COMBUSTIBIL 2 CARBUNE
INALTIME [MM] 852 MM
LATIME [MM] 720 MM
ADANCIME [MM] 687 MM
MASA [KG] 251
FINISAJ BEJ
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri