Sisteme termodinamice

SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM CUPLABIL LA BOILER

SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM CUPLABIL LA BOILER

  • Disponibil la cerere in 33 zile
  • Transport gratuit

(1)

7,700.00 LEI / buc
SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM BOILER INOX DUBLA SERPENTINA 250 LT

SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM BOILER INOX DUBLA SERPENTINA 250 LT

  • Disponibil la cerere in 33 zile
  • Transport gratuit

(2)

15,500.00 LEI / buc

Ce sunt sistemele termodinamice

Sistemele termodinamice sunt unele dintre cele mai eficiente sisteme pentru producere de apa calda menajera si incalzirea unor spatii. Ele sunt formate dintr-un bloc termodinamic, format din mai multe elemente, pe care le vom enumera mai jos, si panouri solare. Eficienta lor este una foarte ridicata datorata faptului ca incalzesc apa prin energia obtinuta gratuit de la Soare dar si prin cea obtinuta din mediul inconjurator. Cu ajutorul unui astfel de sistem termodinamic veti putea produce apa calda chiar si noaptea sau in zilele mai reci, cu ploaie. De asemenea si iarna, in zilele cu ninsoare, cand panourile sunt acoperite de zapada, sistemul face fata cu brio cerintelor.

Componentele unui sistem termodinamic

Un sistem termodinamic este alcatuit din panouri solare si un bloc termodinamic, alcatuit la randu-i din mai multe elemente precum – compresor, condesator, valva de expansiune, boiler si sistem de comanda. Acest sistem cuplabil la boiler va deservi locuinta cu o cantitate mare de apa calda menajera suficienta pentru toate nevoile unui camin.

Avantajele unui sistem termodinamic

Sistemele termodinamice sunt ideale pentru orice tip de cladire: locuinte, blocuri, hoteluri, spitale, fabrici dar pot fi utilizate si pentru incalzirea apei din piscine. Panourile solare se monteaza pe acoperis, pe peretii cladirii sau pe sol. Acest sistem economic nu se bazeaza doar pe functionarea de zi fiind capabil sa extraga energia din mediul ambiant in orice anotimp, chiar si noaptea. Ai avantajul de a primi apa calda oricand cu o economie finaciara considerabila de pana la 85%. Mai mult, vorbind de produse moderne, veti putea integra cu succes elementele sistemului in arhitectura cladirii. Retineti, circuitul agentului frigorific este separat de circuitul apei incalzite!

Profitati acum de ofertele noastre online si comandati sisteme termodinamice rezistente, la cele mai bune preturi! Ele va aduc confortul dorit neavand nevoie de intretinere.