SET DE INSTALARE PT CENTRALE VAILLANT ECOTEC PLUS(numai 46kw si 65kw)

Adauga un review

  • Cod produs: 35VK0005
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: VAILLANT

1,050.00 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un set de instalare care contine doi robineti de 1 tol si o clapeta de sens. Este folosit pentru centralele termice de puteri mari, in condensatie

Montarea centralei termice Vaillant Ecotec Plus cu putere de 46W până la 65W, se realizează cu ajutorul setului de instalare, format din doi robineți și o clapetă de sens. Centrala Ecotec Plus utilizează tehnica condensării pentru a oferi o eficiență energetică mult mai ridicată, care poate ajunge până la 108%.

Setul de instalare este indispensabil pentru montarea corectă și punerea în funcțiune a centralei. Prin intermediul acestuia vom beneficia de siguranță deplină în exploatarea centralei și randament ridicat de fiecare dată.

Centrala Ecotec Plus este special concepută pentru reducerea substanțială a consumului de energie și a noxelor care rezultă din acesta. Tehnica condensației reprezintă o inovație în materie de încălzire pe gaz, având avantaje foarte mari. Cu ajutorul acestei tehnici crește randamentul centralei cu 17% față de centralele convenționale, ceea ce înseamnă economii foarte mari la costurile lunare pentru energie.

Arderea gazelor se realizează mult mai bine prin intermediul tehnicii condensației. Tehnologia condensației recuperează căldura rezultată în urma arderii gazelor și o retransmite către sistem. Prin acest proces este diminuată cantitatea de noze care rezultă în urma arderilor.

Ecotec Plus însemană însă mai mult decât o centrală termică în condensație. Aceasta are în plus și funcția de integrare a energiei neconvenționale, oferind o soluție completă pentru a beneficia de un produs inovator, la cele mai înalte standarde de calitate. Utilizarea energiilor provenite din surse regenerabile este un pas spre obținerea unei eficiențe energetice mult mai ridicate și confort garantat în orice moment.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ECOTEC PLUS
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri