SET DE DUS STERLING, 14.5L/MIN, TELEFON 1 FUNCTIE, BRONZ

Adauga un review

750.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara SET DE DUS STERLING, 14.5L/MIN, TELEFON 1 FUNCTIE, BRONZ din categoria Amenajare baie - Dusuri: seturi si coloane - Seturi dus - Seturi dus cu bara.

SET DE DUS STERLING, 14.5L/MIN, TELEFON 1 FUNCTIE, BRONZ

Cabina de duș si mai ales cada poate fi înfrumusețată printr-un set de duș cu design deosebit.  FROMAC RUBINETTERIA propune un model cu design clasic și aspect retro pentru a da o notă de sofisticare și eleganță.

Setul de duș STERLING atrage în mod sigur orice privire și impresionează prin alura cochetă. Va încânta pe oricine de fiecare dată când este folosit, transformând experiența cotidiană a dușului într-una deosebită. Crează instant o stare de bună-dispoziție și este modul excelent prin care puteți începe o nouă zi.

Designul deosebit se potrivește băilor în stil clasic, cărora doriți să le conferiți o notă aparte și să le personalizați după propriul gust. Setul reflectă firea dvs boemă, naturală, simplă și sofisticată! Cu ajutorul lui puteți accentua în mod subtil încăperea, făcând-o mai strălucitoare și mai luminoasă.

Setul de duș STERLING este conceput pentru a fi montat vertical pe perete. Înălțimea barei acestuia fiind de 60 cm. Telefonul dușului are o singură funcție de reglare a debitului apei. Debitul la care poate ajunge acesta este de 14.5 l/min.

Stilul deosebit al setului este evidențiat și de culoarea bronzului cu care este acoperit, culoare care îl face să fie un accesoriu chic și elegant. Are încorporată baterie de duș, care are prevăzut un mecanism de deschidere/oprire în formă clasică cu patru părți de prindere. Este simplu de utilizat, iar materialul din care este confecționat este de calitate superioară, rezistent la uzură și coroziune.

Setul va transforma baia dvs, făcând-o să iasă în evidență prin stilul cu accente retro. Baia va deveni mai primitoare și mai atractivă, reflectându-vă personalitatea și stilul propriu. Acest set este potrivit în băi amenajate în culori calde, luminoase, cu irizații sau accente strălucitoare.

Baia va căpăta mai multă eleganță și clasă, amintind de stilul retro al băilor clasice, cu ajutorul setului de  duș STERLING! Un accesoriu care va scoate în evidență frumusețea subtilă a băii dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri