SET DE DUS IDEALRAIN CUBE M3, 8L/MIN, TEL 10cm, 3 FUNCTII, FURTUN 175CM SI SUPORT, CROM

Adauga un review

280.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Setul pentru dus IDEALRAIN CUBE M3 este o solutie ideala pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern.
Setul include:
- para de dus dus IDEALRAIN CUBE XL3 cu trei functii
- duze de silicon pentru o curatare usoara
- agatatoare mobila din plastic
- furtun de dus flexibil cu lungimea de 1750 mm.
Pozitia de montaj: pe perete.
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

Confortul în timpul dușului este foarte important. Pentru a nu avea neplăcerea de a ne trezi pe neașteptate cu furtunul rupt sau telefonul de duș defect și ineficient, putem opta pentru calitățile remarcabile pe care setul de duș IDEALRAIN CUBE M3 le are. Telefonul de duș este conceput pentru a preveni risipa de apă, fiind prevăzut cu trei moduri de funcționare și sistem de curățare rapidă.

Setul cuprinde suport mobil pentru telefonul de duș care facilitează agățarea acestuia și poziționarea convenabilă. În acest fel putem regla ușor unghiul în care dorim să curgă apa. Furtunul flexibil asigură manevrabilitatea cu ușurință a telefonului de duș.

Economia de apă se reflectă și în reducera cheltuielilor pentru utilități. Datorită sistemului de reducere a consumului de apă putem controla mult mai bine cantitățile necesare pentru activitățile zilnice. În mod obișnuit tindem să utilizăm mai mult decât este nevoie, iar bună parte a cantității de apă este risipită.Telefonul de duș din gama IDEALRAIN M3 ne ajută să evităm consumul excesiv și mai ales costurile inutile.

Telefonul este prevăzut și cu sistem de curățare rapidă. Duzele cauciucate care acoperă telefonul sunt concepute pentru a nu permite depunerilor de calcar să se instaleze. Prin aceasta telefonul este protejat de eventualele deteriorări și i se asigură prelungirea duratei de viață. Investind în acest set de duș economisim și prin faptul că nu mai este nevoie să îl înlocuim atât de des. Un set de o calitate slabă cedează destul de repede și are nevoie să fie schimbat periodic.

Setul se montează foarte simplu pe perete, putând să completeze cu succes fie cabina de duș, fie cada. Fiind alcătuit din puține piese, acesta este ușor de instalat, ocupând foarte puțin spațiu. Calitatea superioară a setului îl face să fie un produs ideal pentru echipa orice tip de baie, indiferent de stilul acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL IDEALRAIN CUBE M3
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
DEBIT MAXIM 8 L/MIN
LUNGIME MAXIMA [mm] 300
MATERIAL ALAMA
CULOARE CROM
CLASA DE EFICIENTA A
INALTIME MAXIMA [mm] -
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri