SET DE DUS FASHION, 7/10 L/MIN, TELEFON D.10CM, 5 FUNCTII, SAVONIERA DUBLA, CROM

Adauga un review

160.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set de dus FASHION ce include :
- bara de dus cu diametrul 25 mm si lungimea 800 mm
- furtun de dus cu lungimea de 1500 mm
- telefon de dus cu diametrul de 100 mm. Acesta are 5 functiI: ploaie, , masaj, ceata, ploaie cu economie de apa 50%, stop
- savoniera dubla.
Pozitia de montaj: pe perete

SET DE DUS FASHION, TELEFON D.10CM CU 5 FUNCTII, SAVONIERA DUBLA, CROM

Este foarte important sa alegem cu mare grija obiectele care ne mobileaza si doteaza baia, pentru ca odata montate nu le vom mai schimba prea curand. Se spune ca amenajarea baii, o actiune extrem de costisitoare uneori, este o adevarata provocare de cele mai multe ori. Bugetul alocat de obicei baii nu este cel mai generos, pentru ca de fiecare data primeaza mobila din dormitor ori cea din living. Avand in vedere insa importanta din ce in ce mai mare pe care o acordam  camerei de baie si ofertele numeroase de obiecte de mobilier si de dotari, provocarea devine insa si mai interesanta.

Spatiul poate fi mai mare sau mai mic, cadita de baie poate avea perti din sticla sau din orice alt material, dar setul de dus nu trebuie sa fie decat unul singur, set de dus Fashion, telefon d.10cm cu 5 functii, savoniera dubla, crom. Pe langa faptul ca setul include toate obiectele necesare montarii lui, de la bara de dus cu diametrul 25 mm si lungimea 800 mm la furtun de dus cu lungimea de 1500 mm, telefonul are diametrul de 100 mm, un diametru generos, care asigura un dus perfect, o adevarata ploaie de vara peste un corp incalzit. Cele 5 functii pe care le are sunt insa la fel de importante, pentru ca prin ele si cu ajutorul lor putem regla totul, nu numai temperatura apei, putem face masaj, dar si economii la apa.

Daca vrei sa te muti in casa noua sau in alt apartament, de baie ai nevoie oricum, iar amenajarea sau  reamenajarea ei sunt necesare. Daca pentru obiectele de mobilier alegerea e relativ grea, pentru setul de dus lucrurile sunt simple, pentru ca setul Fashion este cea mai buna alegere.

Mai multe

Specificatii tehnice

CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri