SET DE DUS CORNER SPARK, 13L/MIN, TELEFON 5 FUNCTII, CROM

Adauga un review

120.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set de dus compus din:
-bara DN 25 cu suport gisant
-telefon dus cu 5 functii
-furtun flexibil de lungime 1500mm
-sapuniera patrata transparenta
-sistem de prindere

Versatilitate

Setul de duș CORNER SPARK se potrivește cu ușurință în orice cabină de duș modernă. Acesta este un element esențial pentru dotarea băii, astfel că nu ne putem lipsi de el. Îl putem monta cu ușurință în funcție de preferințe pentru a se potrivi perfect în orice spațiu diponibil.

Rezistență

Un set de duș de cea mai bună calitate se deosebește prin capacitatea de a rezista cât mai mult timp. Cu setul de duș CORNER SPARK avem garanția că acesta va funcționa perfect în orice moment, fără să avem parte de neplăcerile create de un set de duș nefuncțional. Calitatea dușului depinde în foarte mare măsură de felul cum funcționează setul de duș, iar pentru a beneficia de un duș perfect de fiecare dată avem nevoie de cele mai bune produse. Setul CORNER SPARK rezistă la presiuni sau temperaturi ridicate și își menține strălucirea intactă după utilizare îndelungată.

Performanță

Performanța dușului este dată de rezistența la coroziune și oxidare, dar și de funcțiile speciale din dotare. Telefonul cu 5 funcții este exact ce ne trebuie atunci când dorim varietate și rezultate excelente. Putem selecta foarte simplu oricare dintre cele cinci funcții pentru a ne bucura de un duș energizant sau, din contră, unul care să ne relaxeze.

Eleganță

Designul simplu și modern este în același timp și foarte elegant. Cu setul de duș CORNER SPARK nu putem da greș, căci aspectul elegant și strălucirea suprafeței cromate vor rezista testului timpului. Liniile simple și clare se încadrează cu ușurință în orice cabină modernă de duș. Elegant, suplu și funcțional, setul de duș CORNER SPARK va adăuga plusul de strălucire de care are nevoie orice cabină de duș.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND KRONER
MODEL SPARK
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
INALTIME TOTALA [MM] 650 MM
CULOARE CROMAT
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri