SET 4 PICIOARE PT. CAZILE DIN FONTA MIRIAM, CROM

Adauga un review

770.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set format din 4 picioare, pentru cazile din fonta MIRIAM.
Picioarele sunt fabricate din fonta si pot fi reglate pe inaltime

O baie distinsă, care se caracterizează prin eleganță desăvârșită este o baie dotată cu cele mai bune produse. Dacă am optat pentru amenajarea băii într-un stil clasic și rafinat, alegând cada din fontă MIRIAM, atunci avem nevoie și de setul de patru picioare cromate pentru susținerea acesteia.

Picioarele speciale au rolul de a oferi suport pentru cadă, astfel încât aceasta să nu pricinuiască vreun disconfort în timpul utilizării. Acestea sunt foarte rezistente, având o suprafață cromată care împiedică coroziunea sau oxidarea picioarelor. Astfel, nu ne vom confrunta cu șubrezirea acestora, chiar dacă sunt întrebuințate o lungă perioadă de timp.

Cu un model elegant, picioarele amintesc de stilul clasic, cu accente somptuoase și pline de farmec. Cu siguranță acest model repezintă o variantă interesantă pentru amenajarea băii, fiind o reinterpretare modernă a elementelor clasice.

Baia devine nu doar un spațiu destinat activităților zilnice, ci și o oază a desfătării și reîmprospătării. Cada MIRIAM ne permite să adăugăm stil și personalitate băii, reflectând propriile noastre gusturi. În stilul clasic, fiecare detaliu are un rost, întregind decorul încăperii.

De asemenea, accentul cade pe calitate și durabilitate. Fonta este un material foarte durabil și rezistent, fiind opțiunea preferată pentru cei care doresc calitate desăvârșită. Avantajele acesteia sunt faptul că are cea mai mare durată de viață, nu se deformează , nu se zgărie și se întreține cu ușurință.

Cada MIRIAM montată pe picioarele cromate adaugă băii un aspect luxos, creând o atmosferă cu totul deosebită. Este perfectă pentru a ne oferi momente plăcute, de răsfăț, îmbiindu-ne la contemplare și relaxare.

Mai multe

Specificatii tehnice

CULOARE CROM
MASA [KG] 14.5
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri