SEPARATOR HIDRAULIC ORIZONTAL CU IZOLATIE HW 60/125 1

Adauga un review

  • Cod produs: 40SH0001
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: DOMING D.O.O

720.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Separator hidraulic vertical izolat, din otel galvanizat.
Distantele intre racordurile de tur si retur pentru circuitul cazanului, respectiv pentru circuitul de incalzire, sunt de 250 mm.
Toate racordurile sunt cu filet interior.
Produsul este echipat cu racord superior pentru aerisire, respectiv racord inferior pentru golire.
Presiunea maxima de operare este 6 bar.
Mantaua de otel galvanizat 0.6 mm este protejata de izolatie de 25 mm conform standardului DIN 4102-B2

Un separator hidraulic mai este întâlnit și sub denumirea de Butelie de egalizare care are rolul este de a separa doua zone termohidraulice (de ex: circuitul cazanelor de circuitul consumatorilor), realizand o buna reglare a intregului sistem si o buna repartizare a debitelor de caldura la fiecare consumator. Într-un sistem complex care generează apă caldă și căldură pentru pentru mai mulți consumatori un separator hidraulic este o componentă foarte importantă.

separator hidraulic

Separatorul hidraulic este utilizat pentru separarea fluidului din circuitul primar de cel din circuitul secundar. Aceasta permite un volum mai mare de circulație pe colector, în raport cu ceea ce circulă în cazan. Separatorul hidraulic previne variații anormale ale debitelor, dar si presiuni cauzate de circulația în cele două circuite. Separatorul hidraulic se recomandă în special în combinație cu unități de pompare și cazanele cu condensare. Ajustarea corectă a pompei de circulație a cazanului garantează o temperatură de retur scazuta (de obicei mai puțin de 57 ° C) și creșterea randamentului instalației.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL HW 60/125
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
DEBIT MAXIM [M3H] 3
RACORD [TOLI] 1 TOLI
RACORD SENZOR DE TEMP. 1/2 TOLI
ADANCIME [MM] 113 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri